Till startsidan
Självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Synpunkter & felanmälan

Synpunkter & Felanmälan

Lyssna

Lyssna

Kontakta oss

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

 Du är här:

Audit och Dudit testformulär

Fyll i beskrivning av bilden

AUDIT och DUDIT är testformulärlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där du testa dina alkohol- och drogvanor och få tips på vad du kan göra för att få en bättre hälsa

Du som vill testa dina egna alkohol- och drogvanor rekommenderas att göra det via eScreen, klicka på länken härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fördelen med eScreen är att du får en personlig återkoppling på dina svar och rekommendationer vad du ska göra åt eventuella problem. Ditt deltagande är helt frivilligt och du kan när som helst och utan närmare förklaring avbryta.Notera att när alla uppgifter sammanställs kommer ingen att kunna utläsa vad just du har svarat eller vilka uppgifter som gäller just dig.

Du kan alltid logga in på eScreen.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Här har du möjlighet att fylla i ett frågeformulär på 10 frågor om alkoholvanor och ett på 11 frågor om drogvanor. Det tar cirka 5-7 minuter att fylla i varje formulär. Om du ligger i riskzonen för alkohol- eller drogrelaterade problem, bör du också fylla i de fördjupade alkohol- och drogtesterna. Då får du veta mer om vad du får ut av alkohol eller droger, samt på vilket sätt alkohol eller droger minskar din livskvalité.

Direkt efter att du har fyllt i formulären får du också veta vad du kan göra för att förändra dina egna alkohol- eller drogvanor så att du får bättre fysisk och psykisk hälsa.

Testformulären finns även att ladda hem i PDF-format här:

AUDIT har ursprungligen tagits fram av Världshälsoorganisationen (WHO).

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp

Hitta hit


Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp


Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post


Öppettider Kundtjänst

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00


FÖLJ oss här

Facebook
Twitter
Instagram