Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

 Du är här:

Information om webbplatsen

Perstorp.se är kommunens webbplats

perstorp.se är den offentliga webbplatsen för Perstorp kommun. Webbplatsen ska tillgodose invånarna i Perstorp kommun med korrekt och relevant information om kommunens verksamheter och nyheter.

Det ska vara lätt att till exempel hitta information om avgifter, öppettider, kontaktuppgifter, e-tjänster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och protokoll. Det finns även möjlighet att lämna synpunkter och göra felanmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. via webbplatsen

Webbplatsen ska också användas för att marknadsföra kommunen och därigenom skapa nyfikenhet och intresse hos potentiella invånare och turister. Övriga målgrupper är medborgare, företagare, journalister, anställda, förtroendevalda och besökare.

Vi strävar efter att webbplatsen ska vara användbar och tillgänglig för alla, vilket bland annat innebär att den ska vara lättnavigerad, användarvänlig och enhetlig. Därför är den responsiv vilket innebär att sidan ser likadan ut på dator, surfplatta eller mobil.

Webbplatsen har arbetats fram i samarbete med A5 Communication AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: