Till startsidan
Självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Synpunkter & felanmälan

Synpunkter & Felanmälan

Lyssna

Lyssna

Kontakta oss

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

 Du är här:

Spela Instrument

Fyll i beskrivning av bilden

Boka ledig plats

Nu finns det många lediga platser på instrumenten gitarr, elgitarr, elbas och trummor, fiol, saxofon, tvärflöjt, klarinett och ukulele. Där kan ni som föräldrar gå in och boka era barn, så får de börja spela på vårterminen.
Instrumenten kan man boka om eleven är född mellan 2003 – 2014, alltså från åk 1 i grundskolan till 3:e året på gymnasiet. Myndiga elever går in och bokar själva.


I kurskatalogen kan man gå in och boka lediga platser, eller göra intresseanmälan på ämnen som inte har lediga platser just nu. Klicka på länken, så kommer ni till kurskatalogen:

Boka och intresseanmäl: studyalong.se/perstorplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Vid de lediga tiderna kan man klicka "lägg till i kundvagn" och sedan klicka i betala via faktura. Fakturorna planeras att skickas ut i september.

De tider där det står "intresseanmälan" är upptagna, och där kan man skriva en intresseanmälan istället. Då får man påminnelsemeddelande när platser på kulturskolan blir lediga.Vill du spela något instrument, kan du välja på något av följande:

”Akustisk gitarr, Elbas, Elgitarr, Trummor, Fiol, Nyckelharpa, Piano, Klarinett, Saxofon, Tvärflöjt, Munspel och Ukulele. (åk 1 - tredje året på gymnasiet)
Suzukipiano (5-7 år). Suzukiorgel (5-7 år)

För att kunna spela ett instrument, måste du ha ett sådant hemma, så att du kan öva mellan lektionerna. När man övar kontinuerligt går man framåt och det blir inspirerande och roligt att spela!

Barn i 5-7 års ålder kan också anmäla sig till att börja spela piano eller orgel enligt Suzukimetoden. Här är föräldramedverkan obligatorisk. Undervisningen börjar med en föräldrakurs i 6 veckor där föräldrarna lär sig grunder i piano eller orgelspel. Sedan är föräldrarna med på lektionen och antecknar vad barnen har i läxa, och fungerar som hemmalärare under resten av veckan.
Här finns chansen för föräldrar och barn att göra en aktivitet tillsammans!

För information om Suzukimetoden, kontakta Gunilla Rönnberg via e-post: gunilla.ronnberg@perstorp.se eller telefon: 0435-394 11.
Undervisning sker på onsdagar.

 


På musikskolan kan ni sätta upp lappar på anslagstavlan, om ni vill sälja något instrument, och finns intresse av att köpa ett instrument kan ni se om något annonseras på anslagstavlan.
Observera att musikskolan inte vet något om kvaliteten eller priset på dessa instrument.


Johanna Abrahamsson spelar fiol - We wish you a Merry Christmas. Julkonserten 2019


Anton Carlström spelar Yesterday på saxofon. Julkonsert 2019


Leo Svensson spelar piano-jazz, julkonserten 2019


Filmförevisning med filmgruppen: Dominic, Michail o Marvin på julkonserten 2019.

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Hantverkaregatan 9D

284 31 Perstorp

Hitta hit


Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp


Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post


Öppettider Kundtjänst

Måndag-torsdag: 10:00-12:00, 13:30-15:30

Fredagar: 10:00-12:00, 13:30-15:00


FÖLJ oss här

Facebook
Twitter
Instagram