Till Perstorps startsida
Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Mat och kökskrav

Fyll i beskrivning av bilden

För den som har ett serveringstillstånd krävs att serveringsstället har ett eget kök samt tillhandahåller lagad eller på annat sätt tillredd mat under hela serveringstiden.

Gästerna ska kunna erbjudas ett varierat utbud av flertalet maträtter, dvs. såväl förrätter och huvudrätter som efterrätter.

Tänk på att köket enligt alkohollagen måste erbjuda en varierad meny fram till klockan 23.00 om du ska fortsätta att servera alkohol. Först därefter är det tillräckligt med enklare rätter. Enklare rätter kan vara t.ex. kalla rätter eller färdiga rätter som värms i mikrovågsugn. Erbjuder man gästerna väldigt enkla rätter som t.ex. nachos eller panpizza ska det finnas fler än två alternativ. Erbjuds gästerna mer matiga rätter kan det räcka med två stycken.

Matutbudet ska alltid marknadsföras på ett för gästen tydligt sätt.

Senast uppdaterad: