Till startsidan
Självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Synpunkter & felanmälan

Synpunkter & Felanmälan

Lyssna

Lyssna

Kontakta oss

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Veckans avsnitt av Rampljus har Perstorp i fokus

Vad har en populär plastväska i regnbågens alla färger gemensamt med ekoodlade grönsaker och surdegspizza? Perstorp förstås! Välkommen till den elfte och näst sista delen i den webbsända programserien Rampljus som även gör ett besök på Plastens Hus.

Rampljus avsnitt 11 med fokus på Perstorp

7 500 själar. Eller 46 personer per kvadratkilometer.
Det är invånarantalet i Perstorps kommun.
Det är med andra ord gott om plats att röra sig på för programledarparet Sasha Becker och Nils Dernevik när de besöker plastens paradis – ättikspritens välkonserverade centralort.

I veckans avsnitt av Rampljus njuter vi av hållbart odlade grönsaker hos Ekoforia, den lilla gården med stora ambitioner när det gäller permakultur och självhushållning. Syskonen Jiglund bjuder på egenskrivna låtar och så besöker vi Plastens hus som är Sveriges enda plastmuseum. Möt också Maria Kulle, skådespelare på Helsingborgs stadsteater, samt den spännande skulptören och bildkonstnären Lone Larsen.

Medverkar i avsnittet gör: Rickard Danielsson, Ekoforia, Perstorp, Fredrik Jiglund och Evelina Jiglund, Perstorp, Maria Kulle, Helsingborgs stadsteater, Karin Bachsäter och Mats Olofsson, Plastens hus, Perstorp samt Lone Larsen, Höganäs

Se avsnittet om Perstorp i spelaren nedan:

 

Rampljus är en webbsänd programserie som produceras av Familjen Helsingborgs kommuner och finansieras bland annat av Familjen Helsingborgs utvecklingsfond. Syftet är dels att stötta lokala kulturarbetare, dels att ge kommuninvånarna ett fullmatat lokalt kulturutbud även i kristid då många mindre och större kulturaktörer fått begränsa sin verksamhet.

Se tidigare avsnitt härlänk till annan webbplats

Fakta/Familjen Helsingborg
Familjen Helsingborglänk till annan webbplats är ett samarbete mellan kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Hantverkaregatan 9D

284 31 Perstorp

Hitta hit


Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp


Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post


Öppettider Kundtjänst

Måndag-torsdag: 10:00-12:00, 13:30-15:30

Fredagar: 10:00-12:00, 13:30-15:00


FÖLJ oss här

Facebook
Twitter
Instagram