Varierat påsklovsutbud på biblioteket

Biblioteket erbjuder påsklovslediga ett utbud som bland annat innehåller digitala aktiviteter, hämtkassar och utomhusvistelse.

Biblioteket erbjuder påsklovslediga ett varierat utbud av aktiviteter

Biblioteket erbjuder påsklovslediga ett varierat utbud av aktiviteter som till exempel påskträd på torget, hämtkassar och teckningskurser.

Här är aktiviteterna under påsklovsveckan:

  • Teckna med Elise - två digitala teckningskurser som du hittar på Perstorps biblioteks Youtube-kanal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Filmerna kan ses hur många gånger du vill under ett halvår, 29 mars - 29 september.

  • Påskträd på torget - alla som vill, gammal som ung, får vara med och pyssla pynt till påskträdet! Pyntet lämnar du på biblioteket senast tisdagen den 30/3. tänk på att pyntet ska ha ett band eller en ståltråd för upphängning. Mer information om det färdiga påskträdet kommer på bibliotekets sociala medier så håll utik!

Hämtkassar:

  • Teckningskasse - hämta en kasse med materialet som du behöver för att teckna med Elise.

  • Påsklovskasse - hämta en kasse med påskpyssel, en påskutmaning och allt du behöver veta för att vara med på äggjakt. Passar från 6 år och uppåt.

  • Påskpysselkasse - hämta en kasse med påskpyssel som passar dig som är lite mindre. Passar 0 - 5 år. Påskpysselkassen är en del av Bokstart.

Biblioteket är öppet måndag till onsdag 10:00-16:00, och torsdag 10:00-15:00.

Tänk på att undvika trängsel, att hålla avståndet, och att inte komma till biblioteket om du känner dig sjuk!

Senast uppdaterad: