Till Perstorps startsida
Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Utmärkelse: Årets dragspelare är från Perstorp

Perstorps kommun gratulerar Perstorpsonen Donald Laitila som av Sveriges Dragspelares Riksförbund utsetts till Årets dragspelare 2019.

Donald Laitila är frontfigur i dansbandet Donnez som är nominerade i kategorin Årets dansband på Grammisgalan. Donne sjääv har dessutom utsetts till Årets dragspelare av Sveriges Dragspelare Riksförbund


Donald sällar sig till en fin skara då bland andra Roland Cedermark och en viss Benny Andersson tillhör dem som fått utmärkelsen av SDR tidigare. Priset har delats ut årligen sedan 1991. Se alla pristagare här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Donald är även frontfigur och personen bakom dansbandsorkestern Donnez Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som också har fina framgångar.

På Grammisgalan den 6 februari var bandet nominerat till att vinna pris i kategorin "Årets dansband" med albumet "Med stora steg". Övriga nominerade i samma kategori är: Arvingarna, Lasse Stefanz, Mgnus Carlsson och Perikles.

Men det blev tyvärr ingen Grammis för Donnez då Arvingarna utropades som vinnare.

Syftet med Grammis är att uppmärksamma och premiera Sveriges främsta artister, musiker, producenter och kreatörer.

Grammisgalan sändes i TV12 och TV4 Play mellan klockan 19:30–22:00 och finns dagen efter tillgänglig att se i sin helhet på TV4 Play och C More. Grammis kan även följas via www.grammis.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Instagram och Twitter: @GrammisSverige.

Senast uppdaterad: