Till Perstorps startsida
Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Sportlov med varierande utbud

Vecka 8 är lika med sportlov. Men några vinteraktiviteter utomhus lokalt är inte aktuellt med tanke på vädret. Däremot finns flera inomhusaktiviteter att ta del av till exempel karate, skridsko, fotboll robotworkshop, rock, dans, film och bad.

Sportlovsprogram 2020

Sportlovsprogrammet dag för dag kan laddas ner som pdf genom att klicka på bilden ovan eller på länken här.  Pdf, 238.1 kB, öppnas i nytt fönster.(Programmet är sammanställt efter uppgifter aktuella vid tidpunkt för sammanställning. Notera därför att det eventuellt kan bli ändringar i programmet då aktiviteter kan tillkomma/utgå).

Ugglebadet, Fritidsgården Ozvald/Mobila Teamet och biblioteket erbjuder aktiviteter varje dag. På biblioteket arrangeras exempelvis filmklubb, robotworkshop, biblioteksmästerskap och brädspelshåla. Ozvald har öppen verksamhet blandad med fotboll och aktiviteter i Centralskolans Idrottshall. Ugglebadet har hinderbanan i vattnet måndag-fredag.

Föreningar som erbjuder aktiviteter är Amöba kulturförening som, tisdag, onsdag och torsdag kör Rock/pop/hip hop och dans mellan klockan 14-16. Dessutom har Perstorps Karateklubb öppet hus i Centralskolan idrottshall (måndag, onsdag och fredag) där alla intresserade oavsett ålder får möjlighet att prova på sporten

Skidskoåkning Åstorp med Mobila Teamet

En aktivitet som inte äger rum inom kommunens gränser (Perstorp saknar ishall) är skridskoåkning i Åstorp torsdag 20 februart. Se särskild inbjudan här Pdf, 600 kB, öppnas i nytt fönster. eller klicka på bilden till höger för att se inbjudan i pdf-format. För att delta i skridskoåkningen krävs också att ett medgivande från vårdnadshavare fylls i och lämnas till Ozvald senast 17 februari. Lappen kan laddas ner och skrivas ut här:

 

 

 

 

 

 

Senast uppdaterad: