Till startsidan
Självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Synpunkter & felanmälan

Synpunkter & Felanmälan

Lyssna

Lyssna

Kontakta oss

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Föreningsafton med tema
"Den moderna föreningen"

Röda Korset i samarbete med Perstorps kommun arrangerade en föreningsafton med temat "Den moderna föreningen".

Röda Korset i samarbete med Perstorps kommun arrangerade på måndagskvällen den 4 februari en föreningsafton med temat "Den moderna föreningen".

Aftonen var den sista aktiviteten i EU-projektet SIMS och innehöll workshop på det aktuella temat med Johanna Ingvaldsson från Skåneidrotten.Vidare berättade Bo Svensson från Sparbanksstiftelsen om möjligheter att söka finansiering och kulturchef Annica Sankilampi berättade om det senaste nyheterna från verksamheten inom kultur- och fritidsförvaltningen. Dessutom berättade Felicia Högberg, projektledare för kommunens nystartade projekt kring att motverka och bryta segregation, om sitt arbete.

Ett tjugotal föreningar (totalt cirka 40 personer) deltog i föreningsaftonen.

Fakta: SIMS
SIMS är ett integrations- och arbetsmarknadsprojekt som syftar till att förbättra samverkan mellan olika samhällsaktörer och därigenom öka möjligheterna till sysselsättning och social inkludering för individer som idag av olika anledningar står utanför samhället.

Projektet delfinansieras av Leader LAG PH, Europeiska Landsbygdsfonden, Länsstyrelsen Skåne, samt medfinansieras av Perstorps Kommun. I projektet bidrar även flera ideella organisationer och lokala företag med olika typer av ideella insatser


SIMS är ett integrations- och arbetsmarknadsprojekt. Projektet delfinansieras av Leader LAG PH, Europeiska Landsbygdsfonden, Länsstyrelsen Skåne, samt medfinansieras av Perstorps Kommun.

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Hantverkaregatan 9D

284 31 Perstorp

Hitta hit


Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp


Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post


Öppettider Kundtjänst

Måndag-torsdag: 10:00-12:00, 13:30-15:30

Fredagar: 10:00-12:00, 13:30-15:00


FÖLJ oss här

Facebook
Twitter
Instagram