Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Dubbla julmarknader första advent

Gran på torget julen 2017

Ett lätt snöfall över Perstorp på tisdagen avslöjade att vi befinner oss i en vintermånad.Tillsammans med granen på torget avslöjade det också att advent den 3 december närmar sig. Dubbla julmarknader arrangeras.

Julskyltning2017

Första advent är av tradition lika med julskyltning och julmarknad. I centrum bjuds det, den 3 december, på underhållning med Casinogänget från Bjärnum som under hela dagen underhåller på torget med musik och upptåg.

- Vi är laddade för en riktigt julmarknad med mycket julstämning. Varmt välkomna till ett fullspäckat program som presenteras av årets julvärd Bert Klang, skriver företagarna i Perstorp (FiP) på sin Facebooksida Länk till annan webbplats..

Programmet börjar klockan. Föreningar är på plats.Tomtar likaså. Sparbanksstiftelsen delar ut bidrag från scen klockan 14.30 och klockan 15 blir det dans kring granen till musik som framförs av Lennart Stenfeldt. 15.30 bjuder tomtarna alla barn på godis och klockan 16 koras bästa skyltfönster.

Julmarknad vid hembygdsgården 2017

Samma dag, den 3 december, mellan klockan13.30-17.30 arrangerar Perstorps församling, Lions och Hembygsdsföreningen julmarknad vid hembygdsgården. Luciakröning klockan 17.00) och underhållning erbjuds liksom fiskdamm, tomtegrotta och dans kring granen med Ann Karlsson till musik av Göte Persson. Underhåller gör Aase Ericsson, Anders Engberg (klockan 14.30 & 16) och Elisabeth Assarsson-Marsch (klockan 15.00).

 

 

 

Senast uppdaterad: