Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Vårens program på biblioteket klart

Nytt år, nya möjligheter heter det.
Något som verkligen på bibliotekets vårprogram för 2020. Utbudet innebär flera möjligheter till nya upplevelser och lärdomar.

Biblioteksprogrammet för våren 2020

Från programmet, som kan hämtas på biblioteket, laddas ner som pdf här Pdf, 1.6 MB, öppnas i nytt fönster. eller genom att klicka på bilden ovan, kan nämnas konserter (Folkmusik med Kolonien, Jazz med Georg Ridl &Mattias Ståhl) , minibio, filmklubb, författarbesök (Erika Olofsson Liljedahl), lördagsaktiviteter (till exempel besök av ormexpert som har reptiler med sig, tidskriftförsäljning och fika med semlor, våfflor och hembakat), föreläsningar (Christin Ekstrand Simryd berättar på temat ”Cancer är inte hela berättelsen” och Per Ove & Anna-Karin Malmström Ehrling berättar om ”systrarna Brontës värld”.) och språkcafé på tisdagar. Dessutom arrangeras särskilda aktiviteter under sport- och påsklov som biblioteksmästerskap, robotworkshop, brädspelshåla, teckningsworkshop och påskpyssel.

Perstorps bibliotek erbjuder dessutom möjligheten att få tillgång till utbudet på kvällar och helger då biblioteket är obemannat . Den som är över 18 år får skriva på ett avtal och sedan logga in med sitt lånekort.
Välkommen in till biblioteket så berättar personalen mer.


Senast uppdaterad: