Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Temakvällar med relationer i fokus

Under våren 2020 arrangerar Mobila Teamet varje månad en rad olika aktiviteter kopplade till ett utvalt tema. Aktiviteterna riktar sig till dig mellan 13-16 år som bor i Perstorps Kommun.
Mars månads tema är relationer.

Mars månads tema för Mobila Teamets aktiviteter är relationer

Varje tema innehåller en Temakväll och tre Gruppträffar som är kopplade till det utvalda temat, som sedan avrundas med en gemensam Aktivitet.
De ungdomar som deltagit aktivt - premieras med förtur till aktiviteten. Finns inte tid eller möjlighet att delta på varken temakvällen eller aktiviteten så finns ändå möjligheten att delta i mån av plats. Urvalet sker då genom lottning av platser.

Mars - Tema relationer

Månadens tema arrangeras av Mobila Teamet i samarbete med Fritidsgården Ozvald och ABF Perstorp.

Välkommen på en helkväll tillsammans med Pierre och Lilly från RFSU Malmö Pdf, 716.6 kB, öppnas i nytt fönster. (Riksorganisationen för sexuell upplysning) som gästar Perstorp och Arbetsmarknadsenhetens lokaler på Torggatan 2 fredagen den 13 mars mellan klockan 18:00-21:00

Under kvällen, som vänder sig till alla oavsett könstillhörighet, får deltagarna bland annat prata och diskutera i mindre grupper och ta ta del av information. Ämnen som behandlas är exempelvis kärlek, relationer, sex, samtycke, säkrare sex, porr och lustanatomi.

Arrangörerna bjuder på fika.

Föranmälan görs via sociala medier (Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.) med namn, ålder, klass och mobilnummer.

Arrangörerna bjuder även in till en kväll med tjejgrupp (lördag 21 mars klockan 18:30 på Hantverkaregatan 9D) och en kväll med killgrupp (fredag 20 mars klockan 18:30 på Hantverkaregatan 9D). Klicka här för att se inbjudan i pdf-format. Pdf, 658.6 kB, öppnas i nytt fönster.

- Glöm inte - deltar du i temakvällen och en av grupperna, så får du företräde på månadens aktivitet, som är ett besök på Laserdome i Helsingborg. En Temakväll plus valfri Gruppträff lika med en aktivitet, hälsar arrangörerna.

Notera att de utflykter som sker utanför kommunen kräver föranmälan genom ett signerat medgivande Pdf, 291.3 kB, öppnas i nytt fönster.från vårdnadshavare. Aktiviteten är alltid kostnadsfri men antalet platser är begränsade. Klicka här för att ladda ner medgivandet i pdf-format Pdf, 291.3 kB, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: