Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Säsongsbyte på Ugglebadet - välkommen in

Efter en sommar inte lik någon annan på grund av den pågående coronapandemin är det från och med vecka 36 dags för omstart för Ugglebadet i och med att inomhusbassängerna är öppna.

Ugglebadet. Inomhus och utomhusbassänger. Utomhussäsong 20 slut. Inomhus börjar veckan 36.

En säsong är över, den andra tar vid. Sommarsäsongen på Ugglebadet är avslutad. Från och med vecka 36 gäller inomhusbassängerna för bad och motion. Notera att aktiviteter som till exempel vattengymnastik och tabata börjar vecka 38.

Sommar sol och bad var det en hel del av sommaren 20 som nyligen passerat. Men på grund av den pågående coronapandemin gällde det att hålla avstånd och inte komma till anläggningen vid minsta symtom.
Rekommendationer som gäller fortfarande men med den skillnaden att utomhussäsongen är avslutad och att bad numera sker inomhus. Efter att ha haft stängt för badande besökare vecka 35 är det från och med vecka 36 återigen öppet för gäster.

För aktuella öppettider, klicka på länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

- Tack alla som besökte oss denna speciella sommar som tack vare vädret gjorde att vi hade öppet en vecka längre än planerat. Nu kör vi inomhus, säger badchef Thomas Lindkvist.

Noterbart är att aktiviteter som exempelvis vattengymnastik och tabata börjar vecka 38.

Tänk dessutom på att visa hänsyn och att du som gäst har själv ansvar för att hålla avstånd och inte besöka anläggningen vid minsta symtom.

- För att undvika trängsel och väntetider vädjar vi till samtliga besökare att de som har möjlighet istället byter om och duschar hemma.

Perstorps kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som i nuläget inte innehåller några restriktioner för badanläggningar. Men skulle detta förändras följer Perstorps kommun de eventuellt nya rekommendationerna med omedelbar verkan.

Senast uppdaterad: