Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Rampljus avsnitt två med värmande soppa

Rampljus, som hade premiär på skärtorsdagen, är en webbsänd programserie som produceras av Familjen Helsingborgs kommuner och som bland annat finansieras av Familjen Helsingborgs utvecklingsfond.
Nu finns avsnitt två med rubriken “Värmande soppa och härlig soul” publicerat.

Rampljus är en webbsänd programserie som produceras av Familjen Helsingborgs kommuner och finansieras bland annat av Familjen Helsingborgs utvecklingsfond. Avsnitt två

Syftet med Rampljus (Premiäravsnittet sändes på skärtorsdagen den 9 april), är dels att stötta lokala kulturarbetare och dels att ge kommuninvånarna ett fullmatat lokalt kulturutbud även så här i pandemitid då många mindre och större kulturaktörer fått begränsa sin verksamhet.

Rampljus sänds varje vecka under april och maj på stagebackstage.se/rampljus Länk till annan webbplats.

 

Det andra avsnittet av Rampljus har rubriken “Värmande soppa och härlig soul” och tar tittarna med till Ängelholm.

Programledarna Sasha Becker och Nils Dernevik hälsar på hos musikprofilen Mats Nilsson som både driver vinylaffären Electric Mud Records och frontar rockbandet Rag-And-Bone. Det bjuds även på en sväng förbi Orangeriet i Varalöv som bjuder på ett riktigt härligt recept på vegansk pumpasoppa. Medverkar gör även den nytända soul- och r’n’b-stjärnan Erika ”Qica” Fagerqvist, och så avslöjas en intressant nyhet för alla kaffeälskare.

Medverkar gör Mats Nilsson, Electric Mud Records i Ängelholm, Rag-And-Bone, Ängelholm, Jonas Nyberg, Orangeriet i Varalöv, Erika ”Qica” Fagerqvist, Helsingborg och My Bengtsson, Kulturmagasinet i Helsingborg.

En majoritet av Familjen Helsingborgs elva kommuner deltar i projektet som till stor del finansieras av Familjen Helsingborgs Utvecklingsfond.

Fakta/Familjen Helsingborg
Familjen Helsingborg Länk till annan webbplats. är ett samarbete mellan kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.

Senast uppdaterad: