Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Lokala evenemangstips
de kommande veckorna

Vad händer i Perstorp?
En titt i evenemangskalendern ger svar på det.

Skärmklipp från evenemangskalender Perstorps kommun

Under evenemangskalendern finns tips på arrangemang i Perstorps kommun. Vecka 4 och 5 arrangeras till exempel "Tillsammanscafé", konsert och information om begravningar. Klicka på bilden för att komma direkt till evenemangen

Nu så här ett par veckor in i januari när vardagen åter efter jul- och nyårshelgerna kanske känslan att man skulle vilja hitta på något nytt eller roligt infinner sig?
Men vad händer på nära håll?
I evenemangskalendern som finns på kommunens webbplats (www.perstorp.se/evenemang Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.) finns tips på kommande och aktuella arrangemang.

Här ett urval under vecka 4 och 5:

  • Måndag 22 januari arrangeras till exempel ett "Tillsammanscafé" av RSMH, Riksförbundet för social och mental hälsa. Mellan klockan 18:00-20:00 bjuder de på fika på Perstorps dagverksamhet, PDV, Bäckavägen 17.

  • Onsdag 24 januari ordnas kommunerna och psykiatrin i nordöstra Skåne ett Återhämtningscafé på Ybbåsen, Postgatan 2 , mellan klockan 16:30-19:00. Arrangemanget är gratis och under kvällen träffas och pratar deltagarna om självmedkänsla och vad det innebär att vara sin egen bästa vän.

  • Torsdag den 25 januari arrangerar RSMH och ABF en musikkväll med Dennis Landén Band med start klockan 18:00. Platsen är Kulturhuset-ABF på järnvägsgatan 1 6. Genren är Hiphop.

  • Lördag 27 januari erbjuder biblioteket utförsäljning av äldre årgångar av tidskrifter mellan klockan 10:00-13:00. Först till kvarn gäller.

  • Tisdag 30 januari arrangerar vård och omsorg en informationsträff mellan klockan 14:00-15:30 på Träffpunkten, Ybbes Hörna, Postgatan 2. Temat är "Att underlätta för nära och kära när jag dör". Patrik Jensen och Caroline Hansson från Jensens begravningsbyrå informerar bland annat om livsarkivet och begravningar.

Senast uppdaterad: