Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Konsert med Malmö Opera på skolgård

Från och med den 1 juni börjar lättnader i coronarestriktioner att gälla, i ett första av regeringens fem steg för att öppna Sverige. Det här innebär att en konsert med Malmö Opera i Perstorp verkligen blir av !

Bildcollage med Centralskolan och en affischbild från Malmö Opera inför konsert.

Torsdagen den 17 juni klockan 18.00 kommer Malmö Opera på lastbil till Centralskolans skolgård. En hissnande teaterkonsert, tre udda karaktärer och ett urval från Billy Joels fantastiska låtskatt utlovas.Biljetter köps på Perstorps bibliotek. Biljettpris 100kr. OBS! Begränsat antal.

Torsdagen den 17 juni klockan 18.00 kommer Malmö Opera på lastbil till Centralskolans skolgård. En hissnande teaterkonsert, tre udda karaktärer och ett urval från Billy Joels fantastiska låtskatt utlovas.

Biljetter hämtas på Perstorps bibliotek. Fri entré. OBS! Begränsat antal.

Regeringens femstegsplan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ser ut som följer: Steg 1 träder i kraft den 1 juni, steg 2 planeras till den 1 juli, steg 3 till mitten på juli, steg 4 till september, steg 5 är ännu inte datumsatt. Från och med den 1 juni får krogar servera alkohol fram till klockan 22 och ha öppet till 22.30. På sport-, kultur- och andra evenemang utomhus med anvisade sittplatser tillåts 500 personer. 50 personer får gå på biografer och teatrar som har sittplatser inomhus.

 

Även sommarläger och kollo för barn, liksom mindre cuper och tävlingar, tillåts.

 

För att återöppningen i de olika stegen ska kunna fortgå enligt plan krävs att smittspridningen och trycket på sjukvården hålls nere och att andelen vaccinerade fortsätter att öka.

Tillsammans hjälps vi åt!

Senast uppdaterad: