Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Händelserikt på biblioteket i mars

Konstutställning och författarbesök på biblioteket i mars

Biblioteket är ett nav kring mycket aktivitet kretsar. (Notera att biblioteket öppnar senare den 6 mars 12:00-18:00. Tidningsrummet öppet från 08:30. Obemannade öppettider påverkas inte).

Och inte bara i form av traditionell verksamhet som utlåning av datorer, böcker, tidskrifter och media. På ”bibblan” arrangeras även en varierande evenemang. Tisdagar är det exempelvis språkcafé där deltagarna pratar svenska med varandra och dricker en kopp kaffe/te. Eller så kan man som besökare titta på en skärmutställning där Lions Club firar 60 år av verksamhet i Perstorp!

En trappa ner, i hörsalen visar Elsy Johansson, bördig från Örkelljunga, upp sin konst i. Elsy målar djur- och naturmotiv, och började på slutet av 70-talet med olja men har nu övergått till akryl. Det är första gången hon ställer ut i Perstorp men hon har tidigare ställt ut många gånger i Örkelljunga. Utställningen pågår till den 28 mars.

Som om det inte vore nog med aktivitet, gästas biblioteket den 14 mars av författaren Caroline Säfstrand som skriver romaner som både underhåller och berör på djupet. Under sitt besök i Perstorp, med start klockan 19:00 berättar honom om sina böcker och sitt skrivande. Hennes senaste bok, "Alltid din dotter", utspelar sig på Söderåsen och handlar om familjehemligheter, att göra upp med det förflutna och tre kvinnors sökande efter svar. Den femte romanen kommer till sommaren. Fri entré, biljetter hämtas på biblioteket.
Välkommen!

Senast uppdaterad: