Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Gratis clownföreställning i Stadsparken
om gemenskap och att mötas

Varmt välkomna till Stadsparken söndag 17 september klockan 14 då det bjuds på en gratis clownföreställning och prova-på-aktiviteter för alla med professionella artister från Clowner utan Gränser.

Bildcollage med tre bilder där det framgår att det arrangeras en clownföreställning i Stadsparken i Perstorp 17 september. Skärmklippen är från kommunens evenemangskalender och Röda korsets webbplats med information om Folkhälsoresan och den turné som Clowner utan gränser är ute på.Förstora bilden

Söndag 17 september arrangerar en clownföreställning för alla i Stadsparken i Perstorp. Professionella artister från Clowner utan gränser är på besök och bjuder på en föreställning med skratt, lek och glädje.

Föreställningens tema är "En clownföreställning om gemenskap och att mötas". En lekfull stund tillsammans och gemenskap genom skratt utlovas.

Föreställningen pågår i ungefär 40 minuter och är öppen (och gratis) för alla åldrar. Därefter blir det en kort paus sedan erbjuds möjlighet att prova på olika cirkusaktiviteter tillsammans med artisterna.

- Föreställningen är en del i folkhälsoarbetet och ingår i Röda korsets turné till kretsarna i Sverige. Totalt görs femton stopp varav Perstorp är ett. Vi tycker det är mycket roligt att vi får vara med då det finns över femhundra kretsar i landet, berättar Sven-Erik Sjöstrand ordförande för Röda korset i Perstorp

Folkhälsoresan syftar till att motverka hälsoklyftor och minska ofrivillig ensamhet genom kreativa och hälsofrämjande metoder. Turnén bjuda på skratt, lek och glädje för att kunna bygga tillit och gemenskap att diskutera hälsofrågor på ett avdramatiserat sätt.

- Vi vill bidra med det vi kan till en förbättrad folkhälsa och då är en viktigt del att träffas och göra roliga saker tillsammans, säger Sven-Erik och tillägger:

- Vi är på plats och grillar korv som vi bjuder på.

Söndagens föreställning Stadsparken är inte det enda som ingår i turnéstoppet i Perstorp. På måndag den 18 september arrangeras även workshops på Österbo och Familjens Hus.

Senast uppdaterad: