Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Fullmatat och varierat program
på årets PerstorpsDagar

Artister PerstorpsDagarna 2019


23-24 augusti arrangeras PerstorpsDagarna i centrum. Kikki Danielsson och dansbandet Titanix kommer.

- I år känns det riktigt bra, säger Kjell-Arne "Säle" Svensson på Partyfabriken som är huvudarrangör tillsammans med Perstorps kommun och Företagarna i Perstorp.


PerstorpsDagarna arrangeras på och kring Torget. Programmet Pdf, 477.6 kB, öppnas i nytt fönster. inleds klockan tio båda dagarna och avslutas klockan 01. Det är fri entré och även karuseller och hoppborgar är gratis.

Dansbandet Titanix är fredagskvällens dragplåster. Fredagen innehåller bland annat barnunderhållning med Hundis med vänner samt glass och godis till alla barn. Från programmet kan också nämnas seniorernas eftermiddag som bland annat inkluderar gratis kaffe och köpekaga som Partyfabriken och Perstorps Framtid sponsrar. Dessutom spelar Lasse Sigfridsson. Fredagsprogrammet inkluderar även After Work med happy hour, dinnershow och schlagershow med Partyfabriken.

- Vi kör schlagertema på fredagen och mer rock på lördagen, säger Kjell-Arne ”Säle” Svensson på Partyfabriken som ser fram mot årets Perstorpsdagar.

- Ja, det känns jättepositivt. Allt är samlat kring torget. Och vi har en bra bredd på programmet. Det finns något för alla.

Lördagsprogrammet är också det fullmatat och varierat. Föreningar och företag är på plats och visar upp sig.
- Bland annat erbjuder PBIK möjligheten att mäta hastigheten i ett innebandyskott eller skjuta prick med fotboll, berättar festivalgeneral Jan Aronsson.
Vidare blir det kramdjursparad, barnens timme med allsång och dans tillsammans med snöis. Dessutom bjuder Ica Supermarket på godis och Perstorps Fjärrvärme på glass. På plats är även en vältbil och en krocksläde där besökarna kan få uppleva hur det kan kännas att krocka eller volta med en bil.

Klockan 15 äntrar sedan Kikki Danielsson scenen för att sprida bra vibrationer till alla besökare. Kvällen och Perstorpsdagarna avslutas med Partyfabrikens dinnershow samt en hyllning till Peps Persson (åtta musiker på scen) och ZZ Top covers med tributebandet ZZ Tap.

- Det är viktigt att ha en bra mix och det tycker jag vi har. Det blir bra dagar och att alla dessutom kan delta då allt är gratis utom det man vill äta och dricka är också positivt. Det gör att gammal som ung, svensk eller utländsk, fattig som rik kan komma och ha roligt tillsammans, säger ”Säle” Svensson.

PerstorpsDagarna 2019

Senast uppdaterad: