Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Earth Hour 2019 - Connect2 Earth

Earth Hour 30 mars 2019

Världens största miljömanifestation Earth Hour arrangeras av Världsnaturfonden WWF lördagen 30 mars klockan 20.30-21.30.

I år är temat för Earth Hour ”Connect2Earth – för du och naturen hör ihop”, och belyser klimatförändringar och förlust av biologisk mångfalden. Syftet med Earth Hour är att visa politiker, företag, organisationer med flera att vi måste ta klimatfrågan på allvar och gå till handling nu.

Världsnaturfonden WWF beskriver årets Earth Hour-tema: ”Vi har bara tio år på oss att bromsa klimatförändringarna enligt IPCCs senaste rapport. Samtidigt ökar de globala utsläppen som påverkar naturen och dess djur och växter negativt i en alarmerande takt. Den biologiska mångfalden, den som är grunden för vår existens, har mer än halverats på en generation. Det hotar våra ekosystem och de livsnödvändiga tjänster vi får från dem. Det är dags att prioritera och ta hand om vårt enda hem, och vår koppling till planeten är otvetydig – planetens vinst är vår vinst. 2019 handlar om att Connect2Earth.”

Mer information om Earth Hour och tips på klimatsmarta vanor finns på Världsnaturfonden WWF:s hemsida www.wwf.se/earthhour Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kom i håg att släcka lördag 30 mars klockan 20:30

Senast uppdaterad: