Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

 Du är här:

Starta, driva och utveckla

På den här sidan har vi samlat en del av de de tjänster, stöd och service som finns för dig som företagare i de olika skedena starta, driva eller utveckla företag.

Vi har snabba och korta beslutsvägar, det är enkelt att nå oss, vi är alltid bara ett samtal eller ett mejl bort.

Varmt välkomna att höra av er!

Kontakt näringslivschef:
Annika Nilsson
Telefon: 0435-392 59
E-post: annika.nilsson@perstorp.se

Klicka på bild, rubrik eller länk i text för att komma till respektive aktörs sida för företag.

Skärmklipp webbplats Verksamt

Verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en webbplats från svenska myndigheter. Här finns information och tjänster för dig som driver eller ska starta företag. Välkommen hit!

Skärmklipp webbplats Nyföretagarcentrum Skåne

Funderar du på att starta företag? Eller du kanske precis har startat? Du erbjuds kostnadsfri rådgivning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att hjälpa dig att få en översikt och en bättre grund att stå på som företagare.

Skärmklipp webbplats Almi Skåne

Almi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns till för dig som driver ett av länets små eller medelstora företag – oavsett bransch eller var i länet du befinner dig.

Skärmklipp från Coompanions webbplats

Coompanion Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder kostnadfri rådgivning för er som har en företagsidé som utgår från samarbete och partnerskap. Rådgivningen vänder sig till er som vill starta eller utveckla en verksamhet.

Skärmklipp från Kunskapsbankens webbplats Familjen Helsingborg

För att det ska vara lättare för dig som företagare har vi samlat den information du eftersöker. Informationen ligger på Familjen Helsingborgs webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skärmklipp från Leader Östra Skånes webbplats

Leader Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett myndighet som ger pengar till föreningar, företag och organiosationer som vill utveckla landsbygden genom lokal kunskap och engagemang.

Skärmklipp från Objektvisions webbplats

Objektvision Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - marknadsplats för lediga lokaler och fastigheter. Genom samarbetet kan du som fastighetsägare i Perstorp annonsera ut dina lediga lokaler utan kostnad.

Länk till Tillväxtverkets webbplats

Tillväxtverket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan ge stöd, oavsett form och storlek på företaget. Finansieringen ligger också till grund för att främja entreprenörskap.

Länk till webbplats Region Skåne Utveckling Skåne

Region Skåne Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samordnar och leder arbetet med utvecklingsfrågorna i Skåne. Här hittar ni delar i deras verksamhet som vänder sig till er i näringslivet.

Skärmklipp från Vinnovas webbplats

Vinnovas Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. mål är att prioritera hållbar tillväxt i Sverige via finansiering av behovsmotiverad forskning och utveckling av effektiva innovationssystem.

Skärmklipp från Länsstyrelsens webbplats med logotyp.

Det finns många olika ekonomiska stöd och bidrag till miljöåtgärder. På den här sidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns samlade länkar till webbplatser med mer information om en del av dessa.

Annika Nilsson
Näringslivschef
e-post: annika.nilsson@perstorp.se
telefon: 0435-392 59