Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

 Du är här:

Så arbetar vi med näringsliv

Perstorp växer för framtiden och skapar goda förutsättningar för företag att starta, driva och utvecklas.

Som kommun ska vi skapa möjligheter för nya innovativa verksamheter, vara en samlande kraft i utvecklingen av ett starkt och hållbart näringsliv och arbeta för etablering som är intressant för hela regionen.

Perstorps kommun har fantastiska förutsättningar med sin geografiska position i en expansiv region, sin livskraftiga industri, böljande natur och stora branschbredd. Med en näringslivsutveckling som är hållbar och innovativ bygger vi tillsammans en kommun i framkant.

Förutsättningen för ett gott företagsklimat bygger på ett nära samarbete och en öppen dialog mellan kommun och företagare

Kontakt:

Annika Nilsson
Näringslivschef
e-post: annika.nilsson@perstorp.se
telefon: 0435-392 59

Drönarvy över Perstorp centrum. I övre vänstra hörn ses kommunens logotyp i vitt.

Näringslivsstrategiskt program är ett långsiktigt dokument som syftar till att skapa ett ännu bättre företagsklimat i Perstorp som gynnar tillväxt, attraktion och hållbart företagande.

Naturbild med logotyperna för Perstorps kommun och Familjen Helsingborg i botten. I en gul bubbla står näringslivsnyheter med svart text.

Företagarträffar är ett starkt nätverk av företagare, företagsledare och kommunala representanter som erbjuder inspiration, kompetensutveckling, nya affärskontakter samt möjlighet att bidra till ett ännu attraktivare Perstorp. Välkommen prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du inbjudningar till våra företagsträffar.

Fem personer står bredvid varandra, tre män och två kvinnor, framför en skylt som det står Perstorp Industripark på.

Företagsbesök

 

Vi vill gärna besöka våra företag. Att bygga relationer ökar kunskapen och förståelsen för företagens villkor och förutsättningar. Via företagsbesöken får vi möjlighet att lyssna in företagens synpunkter, framtidsplaner och övriga tankar. Dessutom får vi prata om vilka förväntningar ni företagare har på kommunen och vad vi kan göra bättre. Boka in ditt företagsbesök genom att skicka e-post till näringslivschefen

Skärmklipp från webbplats företagsregister Perstorps komun

Företagsregister Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - ett verktyg för god kontakt med vårt lokala näringsliv. Här kan ni söka efter företag i Perstorps kommun. Ni kan söka via namn, adress, verksamhet, sysselsatta eller branschkod.

Skärmklipp SKRr webbplats Insikt

Insikt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en servicemätning av kommunernas myndighetsutövning. Vi kan genom servicemätningen följa upp kundnöjdheten, reflektera över resutatet och vidta åtgärder

Naturbild med logotyperna för Perstorps kommun och Familjen Helsingborg i nederkant. I övre vänstra hörnet ses en gul bubbla med svart text i där det står Näringslivsnyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för värdefull och viktig information för er företagare samt intresserade för samhällsutveckling.
Läs mer och anmäl Öppnas i nytt fönster.

Annika Nilsson
Näringslivschef
e-post: annika.nilsson@perstorp.se
telefon: 0435-392 59