Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Välfylld dag med traineer på besök

På torsdagen var det dags för en av årets höjdpunkter: Att ta emot traineerna från Familjen Helsingborg på studiebesök.

Bildcollage med fem bilder från studiebesök i Perstorp från traineer Familjen Helsingborg. På bilderna syns workshop, exteriör kommunhuset och diskussionsgrupper samt föredrag.

Traineer från Familjens Helsingborg ägnade en dag åt att få en inblick i Perstorps kommun och Perstorps Specialty Chemicals arbete ser ut. De fick även en guidad tur samt genomföra en workshop.

Det blev en välfylld dag med information från kommunledning, om Perstorps målresa, hur vi jobbar med våra mål, om tillväxt och utveckling, arbetsmarknad och kundservice. Och så klart ingick även en guidad tur i Perstorp

- Vi passade dessutom på att ge dem en inblick i Perstorps Industripark och Perstorps AB genom att bjuda in Michael Cronqvist (Managing Director på Perstorps Speciality Chemicals) som gav oss alla en väldigt intressant och lärorik dragning om industrin, berättar näringslivschef Annika Nilsson och tillägger:

- Vi tog också tillfället i akt att genomföra en workshop (Tema: stärk en kommuns attraktivitet) med traineerna som har en ”färsk” högskole- och/eller universitetsexamen i bagaget.

Senast uppdaterad: