Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Upptäck Perstorp - En härlig plats att bo, verka och besöka

Välkommen till Perstorp, en plats där du kan njuta av en perfekt balans mellan natur och byaliv. Upplev en hög livskvalitet med tillgång till grönområden, lekplatser och fritidsaktiviteter. Känn gemenskapen genom lokala evenemang och njut av enkel pendling med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Skärmklippå försdtasidan digital marknadsföringsbroschyr Perstorps kommun. Brygga i vatten. Med vit text står skrivet Lev, bo och verka i alla tiders Perstorp

Läs vår nya digitala marknadsföringsbroschyr och upptäck alla fördelar med att bo, verka och besöka Perstorp. Klicka på bilden för att komma direkt till broschyren.

Perstorp är den ideala platsen för företagare och yrkesverksamma, här blomstrar näringslivet. Med utmärkt infrastruktur, affärslokaler och teknologiska resurser är möjligheterna för tillväxt och utveckling oändliga. Ta chansen att etablera och expandera ditt företag i en dynamisk och stödjande miljö.

För dig som söker en avkopplande och inspirerande upplevelse är Perstorp den perfekta destinationen. Utforska natursköna landskap, vandringsleder och sjöar som erbjuder både rekreation och äventyr.

Varför Vänta? Utforska Perstorp Idag!

Ladda ner och läs vår nya digitala marknadsföringsbroschyr och upptäck alla fördelar med att bo, verka och besöka Perstorp. Låt oss visa dig varför vår kommun är den bästa platsen för ditt hem, ditt företag och dina äventyr. Besök vår webbplats (www.perstorp.se) eller följ oss på sociala medier (sök på Perstorps kommun på Facebook, Instagram och LinkedIn) för mer information och inspirerande berättelser.

Perstorp – Här börjar din dröm!

 

Senast uppdaterad: