Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Kommunens nya näringslivschef: ”Det ska vara enkelt att vara företagare i Perstorp”

Näringslivsfrågor ligger henne varmt om hjärtat och något hon arbetat med i de senaste tio åren i Hörby kommun.
Men från och med nu är det Perstorp som gäller för kommunens nya näringslivschef Annika Nilsson, 53.

Annika Nilsson, ny näringslivschef i Perstorps kommun.

Annika Nilsson beskriver sig själv som en glad person som har nära till skratt. Ett gott bemötande och hög servicegrad ligger henne varmt om hjärtat. Annika är aktuell som ny näringslivschef.

Första tiden på nytt jobb är alltid speciell. Det är kollegor som ska hälsas på, teknik som ska trimmas in, lokaler som ska hittas och nya miljöer som ska läggas på minnet.
Efter att i över tio år ha arbetat med näringslivsfrågor i Hörby kommun (där hon även bor med sambo, döttrar, 19 och 21 år, och bonusson på 23 år) blir det framöver till att pendla sträckan från bostaden till Perstorp.

- Perstorp har en enorm potential. Att arbeta med näringslivsfrågor är oerhört givande då det innebär kontakt med kommunens alla verksamheter. Det som lockade mig att byta kommun var att Perstorp satsar och prioriterar näringslivsarbetet. Nu får jag möjlighet att vara med och bygga upp från grunden, säger Annika som redan har klart för sig vad som står högt upp på hennes agenda:

- Min första prio är ökad dialog med näringslivet och mina kommunkollegor. Jag vill veta vad vi är bra på och vad vi behöver bli bättre på. Det ska vara enkelt att vara företagare i Perstorp, vi ska ha en bra företagsservice för det befintliga näringslivet och vi ska sticka ut så det är Perstorp man ska snegla mot när det gäller etablering. Att jobba nära näringslivet är därför a och o i detta arbete.

Annika beskriver sig själv som en glad person som har nära till skratt. Ett gott bemötande och hög servicegrad ligger henne varmt om hjärtat vilket hon har användning av i arbetet med att utveckla Perstorp.

- Helheten är viktig, det handlar om attraktiva bostäder, bra skolor och bra infrastruktur för att vara en attraktiv kommun att bo, verka och besöka.

Tveka inte att ta kontakt med Annika och boka in ett företagsbesök eller ett samtal, hon ser fram mot att träffa och prata med kommunens alla företagare.


Annika nås på e-post: annika.nilsson@perstorp.se eller via telefon 0435-392 59.

Senast uppdaterad: