Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Fanfar när nya bankkontoret öppnade

Sparbanken Göinges fullservicekontor invigdes med bandklippning, röd matta, trumpetfanfar och tal.

Bildcollage invigning Sparbanken Göinge

Perstorp har återigen ett bankkontor med fullservice. Måndagen den 6 maj invigdes Sparbanken Göinges lokaler vid torget.

Intresset för den nya banken var stort. Såväl privatpersoner som föreningar och företag passade på att bekanta sig med lokaler och personal under öppningsdagen. Dagen till ära var det kommunstyrelsens ordförande Ronny Nilsson som tog den första nummerlappen.
- I morgon kan vi vakna upp och känna att nu har vi en bank i Perstorp igen, sa kommunstyrelsens ordförande Ronny Nilsson (S) bland annat i sitt invigningstal där han också påpekade:

- Det är unikt i dessa tider att en bank öppnar ett fullservicekontor. Vi är mycket glada över att Sparbanken Göinge väljer att tro på Perstorp och att de gör den här satsningen.

Det var i september som nyheten släpptes att Sparbanken Göinge väljer att öppnar kontor i Perstorp. Arbete har sedan dess pågått med att planera och inreda banklokalen.

Fem anställda är nu redo att hantera allt från kassaärenden till rådgivning. Och i och med att det är ett fullservicekontor som öppnats erbjuds även kontanthantering, bankfack och familjejurist.

- Eftersom vi är en Sparbank är syftet att ge till bygden och det tänker vi göra även här. Pengar avsätts till Perstorp och det finns möjlighet till exempelvis sponsring eller stipendier via bankens stiftelse, sa Mikael Bosson vd för Sparbanken Göinge som var den som klippte bandet och officiellt förkunnade bankkontoret som invigt.

Senast uppdaterad: