Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

 Du är här:

Etablering, mark och lokaler

Perstorp har ett perfekt logistiskt läge nära de tre stora Europavägarna (E4, E6 och E20), flertalet järnvägsstationer och stora flygplatser. Med det gynnsamma läget i den expansiva Öresundsregionen har vi mycket för dig som vill etablera dig här.

Perstorps kommun kan erbjuda mark för handel och verksamheter i Perstorpstätort.

  • Söker du lediga lokaler har vi ett samarbete med Objektvision där du både kan söka och annonsera. Längs med väg 21 och väg 108 finns attraktiva lägen för verksamheter och handel.

  • Hyra och hyra ut kommersiella lokaler: Perstorpskommun samarbetar med Objektvision.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att kunna erbjuda ett aktuellt, webbaserat register över lediga lokaler och ledig mark. Genom samarbetet kan du som fastighetsägare annonsera ut dina lediga lokaler utan kostnad.

 

Kontakt:
Annika Nilsson
Näringslivschef
e-post: annika.nilsson@perstorp.se
telefon: 0435-392 59

Skärmklipp Objektvisions webbplats

Objektvision Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en helttäckande och oberoende marknadsplats för lediga lokaler, kommersiella fastigheter och mark.

Drönarbild över Perstorps centrum

Äger och förvaltar attraktiva kommersiella lokaler med centrumnära lägen. Kontakt och information via Perstorps Bostäder Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vy över Perstorp Industripark

Möjlighet till nyetablering finns även i Perstorp industriPark, som utgör ett av Sveriges största centrum för kemisk industri. Mer information om de unika möjligheterna till nyetablering inom ramen för deras "Plug in"-koncept finns på Perstorp industriparks webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skärmklipp webbplats Objektvision annonssamarbete

Som fastighetsägare till kommersiella lokaler i Perstorps kan du annonsera gratis via annonspaket kommun. Läs mer om paketet och hur du annonserar på objektvision.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Moln på blå himmel över åkermark

Välkommen att besöka den externa sidan på Objektvision Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där ledig verksamhetsmark presenteras. För närvarande är tomtpriset 70 kr/m² för planlagd verksamhetsmark enligt kommunfullmäktiges taxa.

Skärmklipp från Familjens webbplats med information till företagare

Här är avstånden korta och var du än befinner dig har du närhet till de andra kommunerna: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Svalöv, Åstorp, Ängelholm, Örkelljunga och Perstorp.
Länk till vår gemensamma ingångsport -företagarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Annika Nilsson
Näringslivschef
e-post: annika.nilsson@perstorp.se
telefon: 0435-392 59