Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Klart att kommundirektör lämnar

Nu är det beslutat: Perstorps kommundirektör Ulf Bengtsson lämnar Perstorp för att istället ta över uppdraget som kommundirektör i Hässleholms kommun.

Kommundirektör Ulf Bengtsson

Ulf Bengtsson, kommundirektör i Perstorp sedan 2017, lämnar sitt uppdrag för att istället bli kommundirektör i Hässleholms kommun från 1 februari 2023.

Det var på ett extrainsatt sammanträde under onsdagen som kommunstyrelsens arbetsutskott i Hässleholm beslutade att Ulf Bengtsson anställs som kommundirektör i Hässleholms kommun.

Ulf är kommundirektör i Perstorps kommun sedan 2017 och har nästan 40 års erfarenhet av kommunal verksamhet. Har har tidigare arbetat i Helsingborgs stad, bland annat som förvaltningschef för stadsledningsförvaltningen och kanslichef.

- Jag har haft nästan sex fantastiska år i Perstorp och kommer sakna medarbetare, chefer, politiska uppdragsgivare och andra goda krafter som på olika sätt bidrar till att göra Perstorp bättre. Jag ser fram emot att fortsätta samverka med Perstorp utifrån min nya roll, säger Ulf.

En rekryteringsprocess för att hitta en ny kommundirektör startas upp i närtid. Under tiden tills en ny tillträder tar en tillförordnad tjänsteman över uppdraget. Vem det blir är inte klart.

Hässleholms nuvarande kommundirektör Bengt-Arne Persson lämnar sitt uppdrag vid årsskiftet.
Ulf Bengtsson tillträder tjänsten den 1 februari 2023.

Senast uppdaterad: