Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här
Icon logga in i Svart med gul bakgrund

Personec

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Icon logga in i Svart med gul bakgrund

Personec

Till Perstorps startsida

Ta chansen att hjälpa kommunen - svara på medborgarundersökningen

Just nu genomför SCB (Statistiska centralbyrån) den årliga medborgarundersökningen där du får tycka till om din hemkommun.
Är du utvald? Ta chansen att hjälpa kommunen och bidra med vad du tycker är viktigt.

Bildcollage med två bilder föreställande Perstorp från ovan samt n bild med blå bakgrund med illustrerade figurer och text om SCB:s medborgarundersökning

SCB:s medborgarundersökning har skickats ut till tusen slumpvis utvalda invånare i Perstorp. Är du en av de utvalda uppskattar Perstorps kommun att du tar dig tid att svara då din uppfattning om hur det är att leva i kommunen hjälper oss i vårt arbete med att förbättra vår service.

I Perstorps kommun har enkäten gått ut till 1000 slumpmässigt utvalda invånare i åldern 18-84 år som bland annat får svara på vad de tycker om skolan, äldreomsorgen, utemiljöer, tillgång till kultur. Det är SCB som skriver frågorna, administrerar och sammanställer en analysrapport när undersökningen är klar.

Enkäten hjälper oss att lyssna på vad du som bor i Perstorps kommun tycker är viktigt och bidrar till att förbättra kommunens service.

Som deltagare kan du välja mellan att svara på undersökningen antingen via en pappersenkät eller via digitalt via webben.

Informationsbrev med inloggningsuppgifter till webbenkäten skickades ut i slutet av augusti medan enkäten i pappersform skickades ut mellan den 20 september och 30 september.

Notera att sista dagen att skicka in enkäten med post är 4 november medan den sista dagen att vara på webbenkäten är den 7 november klockan 13:00.

Senast uppdaterad: