Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Servicegruppen sköter distributionen av kyld mat

Häromveckan tog kommunens Servicegrupp över ansvaret från hemtjänsten för distribution av kyld mat till kunder med beviljad matdistribution.

Bildcollage med två bilder som visar fordon och personal från servicegruppen.

Kommunens Servicegrupp har tagit över ansvaret från hemtjänsten för distribution av kyld mat till kunder med beviljad matdistribution. Rebecca och Ulrika levererar ut mat tre gånger i veckan.

Det här innebär att personal (Rebecca och Ulrika) levererar ut mat tre gånger i veckan samtidigt som de också passar på att ta emot beställningar inför kommande vecka och svara på frågor angående menyerna. Dessutom har de även tid till någon eller några minuters samtal med den som önskar det.
Ulrika har arbetat många år i Perstorps kommun i olika roller, bland annat annat i hemtjänsten och inom barnomsorgen. Rebecca kommer senast från kostverksamheten i Örkelljunga kommun.

- Vi är superglada att ha kunnat göra två så bra rekryteringar och ser detta som ett viktigt steg i att öka servicenivån för invånarna. Hemtjänsten får mer tid att ägna sig åt sitt expertområde och Servicegruppen är glada för förtroendet att få hjälpa till med detta viktiga arbete, säger Veronica Danielsson, enhetschef för kost och service.

Eventuella frågor besvaras via e-post: matdsitribution[a]perstorp.se eller via kommunens växel, telefon 0435-390 00

Senast uppdaterad: