Välkommen besöka Bostadsportalen

Plan- och byggförvaltningen har låtit utveckla portalen Bostadsplaner Perstorp i vilken du kan ta del av de utvecklingsområden som finns för bostäder.

Bostadsportelen Perstorp

Plan- och byggförvaltningen har låtit utveckla portalen Bostadsplaner Perstorp i vilken du kan ta del av de utvecklingsområden som finns för bostäder. Klicka på bilden för att komma direkt till Bostadsportalen.


Portalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vänder sig bland annat till dig som är byggherre, förvaltare eller byggare. Eller till dig som är allmänt intresserad.

- Välkommen till vår fina kommun med dina projektidéer kring bostadsbyggande. Här finns många områden med stora boendekvalitéer till exempel centrumnära och naturnära. Våra planer ger möjlighet för ett varierat bostadsutbud utifrån olika behov, säger kommunstyrelsens ordförande Torgny Lindau.

Läs mer under fliken Bostadsportal Öppnas i nytt fönster. under rubriken bygga, bo och miljö.

Notera att portalen fungerar bäst med webbläsare som Chrome, Safari, Firefox och Microsoft Edge. Tyvärr fungerar den mindre bra eller inte alls med vissa versioner av Internet Explorer.

Senast uppdaterad: