Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Start vecka 46: Lövblåsning och uppsättning av juldekorationer

Löven har fallit från träden och advent stundar.
Två företeelser som medför insatser av personalen på tekniska kontoret.

Bildcollage med tre bilder där den första visar en person i en kranlift som sätter upp julbelysning. Den andra bilden i mitten visar blåsande löv. Tredje och sista bilden visar tänd gatubelsyning dagtid. I bakgrunden blå himmel och moln.

Med start i vecka 46 jobbar personal på tekniska kontoret med lövblåsning och uppsättning av julbelysning och julgranar. Parallellt pågår även reparation av gatubelysning som identifierats vara ur funktion.

Med start i vecka 46 jobbar personalen med lövblåsning på gator och parkeringar. I vissa fall placeras skyltar för att ytterligare markera faktum att arbete pågår. Personalen är tacksamma för visad hänsyn och samarbete som underlättar arbetet.

I vecka 46 påbörjas även arbetet med att sätta upp julbelysningen. Under veckan levereras även julgranar. Advent och julen närmar sig vecka för vecka.

På tal om belysning pågår dessutom arbetet med att åtgärda gatubelysning som identifierats vara ur funktion. Kommunens partner Omexom jobbar på och får regelbunden information om var det finns ej fungerande belysning. Reparation görs allteftersom men ibland kan det dröja på grund av väntan på reservdelar.

Tack för visad förståelse och tålamod.

Senast uppdaterad: