Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Många intresserade av av solenergi

Ett 40-tal personer samlades i bibliotekets hörsal för att lyssna på en föreläsning om solceller. Föreläsningen hölls av Perstorps kommunens energi- och klimatrådgivare, Ann-Kristine Nilsson tillsammans med Lars Ivarsson, som arbetat med solceller under många år. Fyll i beskrivning av bilden

Föreläsningen om solel och solceller intresserade många. Ett fyrtiotal personer hade samlats i bibliotekets hörsal för att få veta mer.

Föreläsningen hölls av Perstorps kommunens energi- och klimatrådgivare, Ann-Kristine Nilsson tillsammans med Lars Ivarsson, som arbetat med solceller under många år.

Besökarna fick råd om vad man bör tänka på när man sätter upp en anläggning och genomgång av hur en installation går till. Under frågestunden diskuterades bland annat takkonstruktioner, solcellernas livslängd och hur mycket el det blir när himlen är mulen.

Om du vill veta mer om solceller är ett bra tips att gå igenom Energimyndigheten vägledning – Solelportalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller att kontakta energi- och klimatrådgivaren som nås på 0435-782495 eller energiradgivning@smfo.se

Råd och anvisningar från Räddningstjänsten i Perstorp hittar du här Öppnas i nytt fönster. eller kan laddas ner som pdf via www.perstorp.se/rådochanvisningar Pdf, 865.3 kB, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: