Brandman på jobbet-dagen 2020

Första tisdagen i september anordnas årligen den nationella "Brandman på jobbet-dagen". Syftet med dagen är att synliggöra både brandmän och deras huvudarbetsgivare och samtidigt stärka intresset för att arbeta inom räddningstjänsten.

Collagebild med text "Brandman på jobbet-dagen" 1 september och även bild på Räddningstjänsten i Perstorp under arbete med släckning av brand.

Första tisdagen i september anordnas årligen den nationella ”Brandman på jobbet-dagen” av Räddningstjänsternas Riksorganisation för Beredskapsfrågor (RRB). Dagen syftar till att hylla och uppmärksamma landets alla deltidsanställda brandmän och deras huvudarbetsgivare

Första tisdagen i september anordnas årligen den nationella ”Brandman på jobbet-dagen” Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. av Räddningstjänsternas Riksorganisation för Beredskapsfrågor (RRB) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Dagen syftar till att hylla och uppmärksamma landets alla deltidsanställda brandmän och deras huvudarbetsgivare. Genom att göra detta skapas även en möjlighet till dialog kring yrket som förhoppningsvis främjar räddningstjänsternas fortsatta rekryteringsmöjligheter.


Senast uppdaterad: