Till startsidan
Självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Synpunkter & felanmälan

Synpunkter & Felanmälan

Lyssna

Lyssna

Kontakta oss

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Brandman på jobbet-dagen 2020

Första tisdagen i september anordnas årligen den nationella "Brandman på jobbet-dagen". Syftet med dagen är att synliggöra både brandmän och deras huvudarbetsgivare och samtidigt stärka intresset för att arbeta inom räddningstjänsten.

Collagebild med text "Brandman på jobbet-dagen" 1 september och även bild på Räddningstjänsten i Perstorp under arbete med släckning av brand.

Första tisdagen i september anordnas årligen den nationella ”Brandman på jobbet-dagen” av Räddningstjänsternas Riksorganisation för Beredskapsfrågor (RRB). Dagen syftar till att hylla och uppmärksamma landets alla deltidsanställda brandmän och deras huvudarbetsgivare

Första tisdagen i september anordnas årligen den nationella ”Brandman på jobbet-dagen”länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster av Räddningstjänsternas Riksorganisation för Beredskapsfrågor (RRB)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dagen syftar till att hylla och uppmärksamma landets alla deltidsanställda brandmän och deras huvudarbetsgivare. Genom att göra detta skapas även en möjlighet till dialog kring yrket som förhoppningsvis främjar räddningstjänsternas fortsatta rekryteringsmöjligheter.


PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Hantverkaregatan 9D

284 31 Perstorp

Hitta hit


Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp


Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post


Öppettider Kundtjänst

Måndag-torsdag: 10:00-12:00, 13:30-15:30

Fredagar: 10:00-12:00, 13:30-15:00


FÖLJ oss här

Facebook
Twitter
Instagram