Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

 Du är här:

Bostadsplaner

Omkonstruktion av de olika portalerna pågår närvarande.

Tisdag 16 januari och onsdag 17 januari genomfördes systemuppdateringar i vår GISportal. Planen var att portalerna skulle vara igång normalt igen torsdag 18 januari men det har visat sig att det är fortsatta problem efter uppdateringarna.

Portalerna kommer att bli tillgängliga efterhand, då ompublicering sker efter slutfört arbete. .

Har ni frågor gällande ledig verksamhetsmark och tomter är ni välkomna att kontakta Mattias Bjellvi, Plan- och byggchef tel. 0435-39000 eller via e-post bn@perstorp.se.

 

Perstorp är en kommun med ambitionen att växa. Plan- och byggförvaltningen har låtit utveckla portalen Bostadsplaner Perstorp Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i vilken du kan ta del av de utvecklingsområden som finns för bostäder. Portal vänder sig bland annat till dig som är byggherre, förvaltare eller byggare. Eller till dig som är allmänt intresserad.

Välkommen till vår fina kommun med dina projektidéer kring bostadsbyggande. Här finns många områden med stora boendekvalitéer till exempel centrumnära och naturnära. Våra planer ger möjlighet för ett varierat bostadsutbud utifrån olika behov.

Notera att portalen fungerar bäst med webbläsare som Chrome, Safari, Firefox och Microsoft Edge. Tyvärr fungerar den mindre bra eller inte alls med vissa versioner av Internet Explorer.

Senast uppdaterad: