Perstorps kommun, länk till startsidan

Rosenhill kök

För kontakt ring 0435-39160 eller maila ybbeskrog@perstorp.se


Med reservation för eventuella ändringar!

V.15

 

Måndag

Stekt fläsk med löksås, potatis, grönsaker och lingon

 

Kräm

Tisdag

Kålpudding med sås, potatis, lingon, ärtor och morötter

 

Nyponsoppa

Onsdag

Ångkokt fisk med senapssås, potatis och ärtor

 

Marängsviss

Torsdag

Tomat och grönsakssoppa med strimlad potatis och bröd

 

Blåbärspaj med vaniljsås

Långfredag

Laxfärsbiff med gurksås, potatis och romanabönor

 

Persikor med grädde

Påskafton

Kalvstek med hasselbakspotatis, sås, sommargrönsaker och gelé

 

Påskbakelse

Påskdagen

Wallenbergare med skirat smör, potatismos, lingonsylt och ärtor

 

Ägglikörmousse

V.16

 

Annandag

Fläskkarré med sås, potatis, rödkål och äppelmos

 Påsk

Glassbakelse

Tisdag

Panerad fisk med kall sås och kokt potatis


Solskenssoppa

Onsdag

Köttfärssås med pasta och sallad

 

Vinbärskräm

Torsdag

Kött och grönsakssoppa med bröd

 

Kokospäron med grädde

Fredag

Stekt kyckling med sås, potatis och grönsaker

 

Chokladmousse

Lördag

Stuvad potatis med isterband och rödbetor

 

Rabarberkräm

Söndag

Skinkstek med gräddsås, potatis, gelé och värdshusgrönsaker

 

Ananasbit  med grädde

V.12

 

Måndag

Bruna bönor med falukorv och potatis

 

Skogsbärskräm

Tisadg

Exotisk fiskgratäng med potatis och rivna morötter

 

Chokladmousse med vispad grädde

Onsdag

Köttbullar med potatismos, lingon, ärtor och pressgurka

 

Nyponsoppa

Torsdag

Kyckling och rotfruktssoppa med kall örtcreme och bröd

 

Knäckig äppelpaj med vaniljsås

Fredag

Skånsk kalops med morötter, potatis och rödbetor

 

Pannacotta med mangosås

Lördag

Kokt fläskkorv med persiljesås, potatis och morötter

 

Våfflor med grädde och sylt

Söndag

Fläskytterfilé med primörgratäng och gräddsås

 

Päron med hallongrädde

V.13

 

Måndag

Kycklingkorvgryta med Dijon, grädde, paprika, matvete och kokt potatis

 

Aprikoskräm

Tisdag

Stekt spättafilé med remouladsås, citron, potatis och romanabönor

 

Hallonris

Onsdag

Köttfärslimpa med sås, potatis, morötter och ättiksgurka

 

Äppelkräm

Torsdag

Krämig fisk och grönsakssoppa samt bröd

 

Ostkaka med grädde och sylt

Fredag

Apelsinkyckling med broccoli, potatis och ris

 

Jordgubbsmousse

Lördag

Kåldolmar med sås, potatis, lingon och ärtor

 

Fruktsallad med vispgrädde

Söndag

Porterstek med gräddsås, potatis, brysselkål och gelé

 

Brylépudding

V.14


Måndag

Falukorv med stuvade makaroner och ugnsstekta grönsaker

 

Körsbärskräm

Tisdag

Lasagne med sallad

 

Mandariner och vispad grädde

Onsdag

Gratinerad sejfilé med räk och dillsås, potatis och brytbönor

 

Björnbärskräm

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk

 

Pannkakor med sylt och grädde

Fredag

Ungersk gulaschgryta med potatis,ris, morötter och gräddfil

 

Lingonfromage

Lördag

Stekt strömming med potatismos, dillsmör och ärtor

 

Chokladpudding med grädde

Söndag

Pepparrotskött med kokt potatis och värdshusgrönsaker

 

Persikor med grädde

 

 

För mer information om Rosenhills centralkök, kontakta Kostchef Alexander Hovander på telefon 0435-392 72 eller mail till Alexander.hovander@perstorp.se

Informationsägare: Eva Wingren
Senast uppdaterad: 2017-03-24

Kontakt

Postadress:
Perstorps Kommun, 28485 Perstorp

Besöksadress:
Torget 1, 28431 Perstorp

Telefonväxel: 0435-390 00
Fax: 0435-355 51

E-post: kommunhuset@perstorp.se

Öppettider

måndag-torsdag 08.00-16.30 fredag 08.00-15.00 lunchstängt 12.00-13.00

Avvikande öppettideröppnas i nytt fönster

Felanmälan efter arbetstid

Telefon: 0435-393 05

Du kommer då till Securitas som tar upp anmälan och vidarebefordrar den till kommunens jourpersonal.