Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Konsert med Kolonien i Kulturhuset

Musikriket startar årets turné med ung folkmusik i Kulturhuset. Kolonien är ett familjeband med två bröder, en kusin och en granne. 

Kolonien spelar i Kulturhuset lördag 15 februari klockan 15:00

Kolonien är ett av de mest framträdande banden i den nya generationens folkmusikvåg och trots den unga åldern firar de 10-årsjubileum och släpper dessutom sin tredje platta. Kolonien är ett familjeband med två bröder, en kusin och en granne. Debutalbumet släpptes 2012 och bandet prisades som ”Årets nykomling” på Folk- och Världsmusikgalan. Som en central plats i musiken tronar ett gemensamt intresse för samhället och politiken. De är hett eftertraktade och turnerar oavbrutet framförallt i Norden och Nordamerika.

Biljetter kan köpas på biblioteket eller i foajén innan konserten. Biljettpriset 80 kronor betalas kontant eller med Swish.

Konserten är ett samarbete mellan Perstorps kommun och Musik i Syd. Konserten ingår i Musikriket som är ett samarbete mellan Musik i Syd och mindre kommuner i Skåne och Småland, där ambitionen är att boka professionella artister till mindre orter.

Senast uppdaterad: