Till Perstorps startsida

Företagets resa i testbädden

Fyll i beskrivning av bilden

 

Företagets resa i testbädden kan i grova drag delas upp i 5 steg. Stegen kan modifieras en aning beroende på företagets behov.

 

Steg 1: Intresseanmälan. Alla företag som deltar i testbädden ska skicka in en intresseanmälan. Intresseanmälan finns att under fliken "Anmälan till Testbädden". Där anges även under vilka perioder det är möjligt att skicka in anmälan. Intresseanmälan är i regel inte underlag för urval, utan är att betrakta som ett informationsunderlag för att DIDEC:s ledning ska få en uppfattning om ert företag och er produkt, tjänst, metod eller idé.

 

Steg 2: Personligt möte. När intresseanmälan är inskickad och sista anmälningsdatum passerat, kommer vi kontakta de som skickat in en intresseanmälan för att boka ett personligt möte. Under mötet fördjupar vi oss i er intresseanmälan och skissar på en plan.

 

Steg 3: Workshop med vårdpersonal. Efter det personliga mötet, kommer företaget bjudas in att delta på en workshop ihop med vårdpersonal. På workshopen presenterar företaget sin lösning, där fokus läggs på vilken nytta lösningen förväntas ge den enskilda brukaren. Därefter får de deltagande företagen tillsammans med vårdpersonal diskutera lösningen i förhållande till behoven som finns inom demensvård.

 

Steg 4: Testomgång påbörjas. Om workshopdeltagarna ser att det finns en nytta för den enskilda brukaren av att utveckla produkten, tjänsten, metoden eller idén, går man vidare och påbörjar testomgången. Inledningsvis görs en projektplan upp, med tidsramar, hållpunkter, uppföljning och andra viktiga deltajer. Företag och testbädd kommer också signera olika avtal så som sekretessavtal. När projektplanen är gjord, kör man igång med testperioden. Testperioden kan handla om allt ifrån att företaget bara vill gå bredvid och skugga vid vissa vårdsituationer, till att man vill testa en prototyp.  Testet kan också handla om ett företag som vill testa användarbarheten av en produkt i ett nytt sammanhang.

 

Steg 5: Avveckling och uppföljning. När testperioden är klar, avvecklas projektet och en uppföljning av test görs, där vårdpersonal tillsammans med företag kollar på vilka olika resultat som testet visat.  

 

Har du frågor om hur ditt företags resa kan se ut i testbädden? Kontakta oss här

 

Projektet är delfinansierat av Europeiska Regionalfonden:

Collage projekt Didec

Senast uppdaterad: 2018-07-02

Dela detta innehåll

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp


Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp

 

Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post

 

Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här