Till Perstorps startsida
Översätt / Translate

Kommunen söker ny HR-chef

Fyll i beskrivning av bilden

Nu finns chansen för dig som är intresserad av att arbeta efter ledorden: service, engagemang och bemötade i en naturskön liten kommun med korta beslutsvägar.
Perstorps Kommun söker en ny HR-chef.

De tre ledorden, service, engagemang och bemötande sammanfattar de värderingar som ligger till grund för mötena med de vi är till för – invånarna i Perstorp. Ledorden är grunden i både kommunens övergripande vision och det målarbete som just nu genomförs.

Som HR-chef i Perstorps kommun får du en viktig roll att tillsammans med ledning, chefer och medarbetare utveckla den kommunala organisationen.

Ditt uppdrag som HR-chef innebär bland annat att utveckla och driva ett gemensamt synsätt kring strategiskt viktiga utvecklingsfrågor såsom medarbetarskap, ledarskap, chefs- och kompetensförsörjning. Hälsa, arbetsmiljö och samverkan med de fackliga organisationerna är också viktiga inslag. Allt kopplat till kommunens övergripande mål och vision.

Vi söker dig som har en stark vilja och engagemang och tidigare erfarenhet av att driva HR-arbete och verksamhetsutveckling på både strategisk och operativ nivå. Du har själv erfarenhet av att vara chef eller har dokumenterat goda resultat av att driva HR-arbete som en viktig del av verksamhetens utveckling.

Din goda förståelse för chef- och ledarskapets villkor genomsyrar ditt arbete och du stimuleras av att hantera många olika processer samtidigt. Du agerar självständigt som konsultativt och kvalificerat HR-stöd till cheferna. Du har därmed en utvecklad förmåga att förflytta dig mellan operativ och strategisk nivå. Du rapporterar till kommundirektören och ingår i dennes ledningsgrupp.

Du är chef för kommunens löneenhet med tre medarbetare. Härutöver är du föredragande i kommunens personalutskott.

Du har högskole-eller universitetsutbildning inom HR/PA-området eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer adekvat. Du har vana av ledningsgruppsarbete och en bred kunskap inom HR området. Erfarenhet från en politiskt styrd organisation är meriterande men inte avgörande. Du är väl förtrogen med ”hantverket” inom HR som innefattar arbetsrätt och vana vid samverkan/förhandling med de fackliga organisationerna.

Din personliga lämplighet är av stor betydelse. Du är driven, utåtriktad och prestigelös. Du kommer att ha stora kontaktytor och har stort intresse för människor samt förmåga att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer. För att lyckas med uppgiften att driva igenom nya arbetssätt och rutiner behöver du vara uthållig, utmanande, strukturerad samt ha hög integritet. Vidare är du lyhörd och har en god kommunikativ förmåga.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter överenskommelse.

Eftersom kommunen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka välkomnar vi därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Du vill veta mer om tjänsten kontakta:

Perstorps Kommun samarbetar med rekryteringsföretaget Recruitment International ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i denna rekrytering.

Vill Du veta mer är Du välkommen att kontakta:
Rekryteringskonsult Håkan Thuresson, 073-7763658
eller
Kommundirektör Ulf Bengtsson, 0435-39311

De fackliga företrädarna nås via kommunens växel: 0435-390 00

Din ansökan vill vi ha senast 2018-05-03 till: post@recruitment.se

Välkommen!

Senast uppdaterad: 2018-04-04

Dela detta innehåll

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp


Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp

 

Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post

 

Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här