Till Perstorps startsida
Översätt / Translate
Talande webb

PERSTORP.SE

Rosenhill

Fyll i beskrivning av bilden

 

 Vecka 43

Måndag 21 Oktober

Lunch: Lunchkorv med rotfruktsgratäng

Dessert: Drottningsoppa

Tisdag 22 Oktober

Lunch: Stekt sej rygg med kall sås, potatis och grönsaker

Dessert: Chokladpudding med grädde

Onsdag 23 Oktober

Lunch: Pasta med köttfärssås

Dessert: Nyponsoppa med skorpa

Torsdag 24 Oktober

Lunch: Ärtsoppa med fläsk

Dessert: Pannkakor med grädde. Tillbehör: Sylt

Fredag 25 Oktober

Lunch: Mangokyckling med potatis, ris och bukettgrönsaker

Dessert: Fruktsallad med vaniljvisp

Lördag 26 Oktober

Lunch: Stekt strömming med potatismos och ärtor. Tillbehör: Lingon

Dessert: Blåbärskräm

Söndag 27 Oktober

Lunch: Dillkött med kokt potatis och morotsmix

Dessert: Persikor med grädde


 Vecka 44

Måndag 28 Oktober

Lunch: Köttbullar med gräddsås, potatis och grönsaker. Tillbehör: Lingon

Dessert: Björnbärskräm

Tisdag 29 Oktober

Lunch: Kokt sej rygg med senapssås, potatis och ärtor

Dessert: Chokladmousse med grädde

Onsdag 30 Oktober

Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk och potatis

Dessert: Äppelkompott

Torsdag 31 Oktober

Lunch: Kycklingsoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Hallon och blåbärspaj med vaniljsås

Fredag 1 November

Lunch: Fransk fläskköttsgryta med senapssting serveras med potatis, bulgur och

haricots verts

Dessert: Aprikoskräm

Lördag 2 November

Lunch: Ugnsstekt lax med dillhollandaisesås. kokt potatis och ärtor

Dessert: Bakelse

Söndag 3 November

Lunch: Helstekt kotlett med gräddsås, potatis och grönsaker. Tillbehör: Äppelmos

Dessert: Mint päron med grädde

 

 Vecka 45

Måndag 4 November

Lunch: Korv Forsell med potatis, bulgur och grönsaker

Dessert: Blåbärskräm

Tisdag 5 November

Lunch: Köttfärslimpa med gräddsås, potatis och grönsaker. Tillbehör: Gurka

Dessert: Äppelkräm

Onsdag 6 November

Lunch: Stekt panerad Gulskädda med remouladsås, citron, potatis och ärtor

Dessert: Nyponsoppa med skorpa

Torsdag 7 November

Lunch: Hedvigsoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Päronkaka med grädde

Fredag 8 November

Lunch: Gulasch med potatis, ris och grönsaker

Dessert: Apelsinmousse

Lördag 9 November

Lunch: Kycklinglevergryta med champinjoner, grädde och lingon, serveras med potatismos och grönsaker

Dessert: Persikor med grädde

Söndag 10 November

Lunch: Stekt kalkonbröst med gräddsås, potatis, rödkål och brysselkål. Tillbehör: Gelé

Dessert: Skånsk äppelkaka med vaniljsås


















Text

Senast uppdaterad: 2019-10-22

Dela detta innehåll

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp


Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp

 

Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post

 

Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här