Rosenhill
Vecka 7
Måndag 11 Februari
Lunch: Stekt falukorv med stuvade grönsaker och potatis
Dessert: Drottningkräm
Tisdag 12 Februari
Lunch: Pannbiff med stekt lök, sås, potatis och romanabönor.
Tillbehör: Lingon
Dessert: Marinerad fruktsallad med grädde
Onsdag 13 Februari
Lunch: Exotisk fiskgratäng med potatis och grönsaker
Dessert: Chokladpudding med grädde
Torsdag 14 Februari
Lunch: Hedvigsoppa.Tillbehör: Bröd och pålägg
Dessert: Hjärteplättar med grädde. Tillbehör: Sylt
Fredag 15 Februari
Lunch: Apelsinkyckling med potatis, ris och grönsaker
Dessert: Hallonris
Lördag 16 Februari
Lunch: Kåldolmar med sås, potatis och värdshusgrönsaker.
Tillbehör: Lingon
Dessert: Blåbärssoppa med skorpa
Söndag 17 Februari
Lunch: Slottstek med gräddsås, potatis och brysselkål.
Tillbehör: Gelé
Dessert: Jordgubbsmousse
Vecka 8
Måndag 18 Februari
Lunch: Korv Stroganoff med potatis, ris och grönsaker
Dessert: Körsbärskräm
Tisdag 19 Februari
Lunch: Stekt sejrygg med skarpsås, kokt potatis och brytbönor
Dessert: Fruktcocktail med grädde
Onsdag 20 Februari
Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier
Torsdag 21 Februari
Lunch: Italiensk kycklingsoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg
Dessert: Päronkaka med ingefära och grädde
Fredag 22 Februari
Lunch: Gulaschgryta med potatis, ris och bukettgrönsaker
Dessert: Mangokompott
Lördag 23 Februari
Lunch: Stekt isterband med dillstuvade potatis
Dessert: Aprikoser med grädde
Söndag 24 Februari
Lunch: Plommonspäckad fläskkarré med sås, potatis och rödkål
Tillbehör: Äppelmos
Dessert: Inkokta marinerade päron med vaniljsvisp
Vecka 9
Måndag 25 Februari
Lunch: Pocherad torsk med dillsås, potatis och romanabönor
Dessert: Björnbärskräm
Tisdag 26 Februari
Lunch: Pasta med köttfärssås och grönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse
Onsdag 27 Februari
Lunch: Ostgratinerad korv med potatismos och grönsaker
Dessert: Fruktsallad med vaniljvisp
Torsdag 28 Februari
Lunch: Ärtsoppa med fläsk
Dessert: Pannkakor med lingongrädde
Fredag 1 Mars
Lunch: Mangokyckling med potatis, ris och grönsaker
Dessert: Persikopannacotta med havrecrunch
Lördag 2 Mars
Lunch: Stekt ströming med potatismos och brytbönor
Tillbehör: Lingon
Dessert: Svartvinbärssoppa
Söndag 3 Mars
Lunch: Örtagårdsstek med gräddsås, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Semla
Text
Senast uppdaterad: 2019-02-14
Dela detta innehåll
PERSTORP.SE
PERSTORPS KOMMUN
Kontakta kommunen
Perstorps Kommun
284 85 Perstorp
Telefon: 0435-390 00
Öppettider reception/växel
Måndag-torsdag, 08.00-16.30
Fredag, 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00