Till Perstorps startsida

PERSTORP.SE

Rosenhill

Fyll i beskrivning av bilden


 Vecka 8

Måndag 18 Februari

Lunch: Korv Stroganoff med potatis, ris och grönsaker

Dessert: Körsbärskräm

Tisdag 19 Februari

Lunch: Stekt sejrygg med skarpsås, kokt potatis och brytbönor

Dessert: Fruktcocktail med grädde

Onsdag 20 Februari

Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis

Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier

Torsdag 21 Februari

Lunch: Italiensk kycklingsoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Päronkaka med ingefära och grädde

Fredag 22 Februari

Lunch: Gulaschgryta med potatis, ris och bukettgrönsaker

Dessert: Mangokompott

Lördag 23 Februari

Lunch: Stekt isterband med dillstuvade potatis

Dessert: Aprikoser med grädde

Söndag 24 Februari

Lunch: Plommonspäckad fläskkarré med sås, potatis och rödkål

Tillbehör: Äppelmos

Dessert: Inkokta marinerade päron med vaniljsvisp

 

 Vecka 9

Måndag 25 Februari

Lunch: Pocherad torsk med dillsås, potatis och romanabönor

Dessert: Björnbärskräm

Tisdag 26 Februari

Lunch: Pasta med köttfärssås och grönsaker

Dessert: Jordgubbsmousse

Onsdag 27 Februari

Lunch: Ostgratinerad korv med potatismos och grönsaker

Dessert: Fruktsallad med vaniljvisp

Torsdag 28 Februari

Lunch: Ärtsoppa med fläsk

Dessert: Pannkakor med lingongrädde

Fredag 1 Mars

Lunch: Mangokyckling med potatis, ris och grönsaker

Dessert: Persikopannacotta med havrecrunch

Lördag 2 Mars

Lunch: Stekt ströming med potatismos och brytbönor

Tillbehör: Lingon

Dessert: Svartvinbärssoppa

Söndag 3 Mars

Lunch: Örtagårdsstek med gräddsås, kokt potatis och grönsaker

Dessert: Semla

 

 Vecka 10

Måndag 4 Mars

Lunch: Köttbullar med gräddsås, potatis och grönsaker.

Tillbehör: Lingon

Dessert: Jordgubbskräm

Tisdag 5 Mars

Lunch: Stekt flundra med kall sås, citron, kokt potatis och grönsaker

Dessert: Solskenssoppa

Onsdag 6 Mars

Lunch: Raggmunk och stekt fläsk. Tillbehör: Lingon

Dessert: Äppelkompott

Torsdag 7 Mars

Lunch: Potatis och purjolökssoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås

Fredag 8 Mars

Lunch: Dillkött med potatis och morotsmix

Dessert: Aprikoskräm

Lördag 9 Mars

Lunch: Rotmos med rimmad fläkbog

Dessert: Persikor med grädde

Söndag 10 Mars

Lunch: Portergryta med palsternacksmos och haricots verts.

Tillbehör: Svart Vinbärsgelé

dessrt: Brylépudding

 


 

 

 

Text

Senast uppdaterad: 2019-02-21

Dela detta innehåll

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp


Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp

 

Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post

 

Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här