Till Perstorps startsida
Översätt / Translate

PERSTORP.SE

Rosenhill

Fyll i beskrivning av bilden


 Vecka 50

Måndag 10 December Nobeldagen

Lunch: Wallenbergare med skirat smör, potatismos, ärtor och kökets rårörda lingon.

Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier

Tisdag 11 December

Lunch: Kokt sej med dillsås, potatis och romanabönor.

Dessert: Citronfromage

Onsdag 12 December

Lunch: Stekt fläsk med löksås, potatis och grönsaker

Dessert: Kräm

Torsdag 13 December

Lunch: Kycklingsoppa med rotfrukter. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Mjukpepparkaka med lingongrädde

Fredag 14 December

Lunch: Höstgryta med potatis och grönsaker

Dessert: Skogsbärskräm

Lördag 15 December

Lunch: Stekt strömming med potatismos och brytbönor. Tillbehör: Lingon

Dessert: Fruktsallad med vaniljvisp

Söndag 16 December

Lunch: Rimmad oxbring med pepparrotssås, potatis och morotsmix

Dessert: Hallonmousse

 

 Vecka 51

Måndag 17 December

Lunch: Fiskgryta med rotfrukter och kokt potatis

Dessert: Blåbärssoppa med skorpa

Tisdag 18 December

Lunch: Stekt falukorv med stuvade makaroner och grönsaker

Dessert: Lingonfromage

Onsdag 19 December

Lunch: Kåldolmar med sås, potatis och grönsaker. Tillbehör: Lingon

Dessert: Äppelkräm

Torsdag 20 December

Lunch: Redd grönsakssoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Ostkaka med grädde. Tillbehör: sylt

Fredag 21 December

Lunch: Kyckling i currysås, potatis, ris och grönsaker

Dessert: Aprikoskräm

Lördag 22 December

Lunch: Rotmos med rimmad bog

Dessert: Fruktcocktail med grädde

Söndag 23 December

Lunch: Biff Stroganoff med potatis, ris och morötter

Dessert: Citronfromage med mandarinklyftor

 

 Vecka 52

Måndag 24 December JULAFTON

Lunch: Julmat med varmt och kallt

Tisdag 25 December JULDAGEN

Lunch: Lutfisk med senapssås, kokt potatis och ärtor

Dessert: Ris ála Malta med sylt

Onsdag 26 December ANNANDAG JUL

Lunch: Stekt kalkonbröst med gräddsås, potatis och brysselkål

Tillbehör: Gelé

Dessert: Julpannacotta

Torsdag 27 December

Lunch: Grönkålssoppa med ägghalva. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Paj med vaniljsås

Fredag 28 December

Lunch: Färsbiff med gräddsås, kokt potatis och grönsaker.

Tillbehör: Gurka

Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier

Lördag 29 December

Lunch: Fiskpudding med skirat smör, kokt potatis och grönsaker

Dessert: Gammeldags fruktkräm

Söndag 30 Dedember

Lunch: Örtagårdsstek med gräddsås, potatis och rödkål. Tillbehör: Gelé

Dessert: Chokladmousse med grädde

 

Text

Senast uppdaterad: 2018-12-11

Dela detta innehåll

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp


Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp

 

Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post

 

Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här