Rosenhill
Vecka 8
Måndag 18 Februari
Lunch: Korv Stroganoff med potatis, ris och grönsaker
Dessert: Körsbärskräm
Tisdag 19 Februari
Lunch: Stekt sejrygg med skarpsås, kokt potatis och brytbönor
Dessert: Fruktcocktail med grädde
Onsdag 20 Februari
Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier
Torsdag 21 Februari
Lunch: Italiensk kycklingsoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg
Dessert: Päronkaka med ingefära och grädde
Fredag 22 Februari
Lunch: Gulaschgryta med potatis, ris och bukettgrönsaker
Dessert: Mangokompott
Lördag 23 Februari
Lunch: Stekt isterband med dillstuvade potatis
Dessert: Aprikoser med grädde
Söndag 24 Februari
Lunch: Plommonspäckad fläskkarré med sås, potatis och rödkål
Tillbehör: Äppelmos
Dessert: Inkokta marinerade päron med vaniljsvisp
Vecka 9
Måndag 25 Februari
Lunch: Pocherad torsk med dillsås, potatis och romanabönor
Dessert: Björnbärskräm
Tisdag 26 Februari
Lunch: Pasta med köttfärssås och grönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse
Onsdag 27 Februari
Lunch: Ostgratinerad korv med potatismos och grönsaker
Dessert: Fruktsallad med vaniljvisp
Torsdag 28 Februari
Lunch: Ärtsoppa med fläsk
Dessert: Pannkakor med lingongrädde
Fredag 1 Mars
Lunch: Mangokyckling med potatis, ris och grönsaker
Dessert: Persikopannacotta med havrecrunch
Lördag 2 Mars
Lunch: Stekt ströming med potatismos och brytbönor
Tillbehör: Lingon
Dessert: Svartvinbärssoppa
Söndag 3 Mars
Lunch: Örtagårdsstek med gräddsås, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Semla
Vecka 10
Måndag 4 Mars
Lunch: Köttbullar med gräddsås, potatis och grönsaker.
Tillbehör: Lingon
Dessert: Jordgubbskräm
Tisdag 5 Mars
Lunch: Stekt flundra med kall sås, citron, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Solskenssoppa
Onsdag 6 Mars
Lunch: Raggmunk och stekt fläsk. Tillbehör: Lingon
Dessert: Äppelkompott
Torsdag 7 Mars
Lunch: Potatis och purjolökssoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
Fredag 8 Mars
Lunch: Dillkött med potatis och morotsmix
Dessert: Aprikoskräm
Lördag 9 Mars
Lunch: Rotmos med rimmad fläkbog
Dessert: Persikor med grädde
Söndag 10 Mars
Lunch: Portergryta med palsternacksmos och haricots verts.
Tillbehör: Svart Vinbärsgelé
dessrt: Brylépudding
Text
Senast uppdaterad: 2019-02-21
Dela detta innehåll
PERSTORP.SE
PERSTORPS KOMMUN
Kontakta kommunen
Perstorps Kommun
284 85 Perstorp
Telefon: 0435-390 00
Öppettider reception/växel
Måndag-torsdag, 08.00-16.30
Fredag, 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00