Till Perstorps startsida

Rosenhill

Fyll i beskrivning av bilden


 Vecka 42

Måndag 15 Oktober

Lunch: Kov Stroganoff med potatis, ris och grönsaker

Dessert: Hallonkräm

Tisdag 16 Oktober

Lunch: Kokt fisk med äggsås, kokt potatis och grönsaker

Dessert: Fruktsallad med grädde

Onsdag 17 Oktober

Lunch: Marockansk gryta med potatis och grönsaker

Dessert: Äppelkompott

Torsdag 18 Oktober

Lunch: Gulaschsoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås

Fredag 19 Oktober

Lunch: Kycklingbiff med gurksås, potatis och grönsaker

Dessert: Persikor med grädde

Lördag 20 Oktober

Lunch: Kåldolmar med sås, potatis och grönsaker. Tillbehör: Lingon

Dessert: Gammaldags fruktkräm

Söndag 21 Oktober

Lunch: Örtagårdsstek med gräddsås, potatis och bukettgrönsaker

Dessert: Chokladpudding med grädde

 

 Vecka 43

Måndag 22 Oktober

Lunch: Köttfärsås med pasta

Dessert: Björnbärskräm

Tisdag 23 Oktober

Lunch: Stekt panerad spättfilé med remouladsås, kokt potatis, grönsaker och citron

Dessert: Solskenssoppa

Onsdag 24 Oktober

Lunch: Kycklinggryta med rotfrukter, potatis och ris

Dessert: Ananasbit med vispgrädde

Torsdag 25 Oktober

Lunch: Högsbosoppa . Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Päronkaka med grädde

Fredag 26 Oktober

Lunch: Skånsk kalops med morötter och kokt potatis. Tillbehör: Rödbetor

Dessert: Päronkaka med grädde

Lördag 27 Oktober

Lunch: Panerad sejrygg med stuvad spenat och kokt potatis

Dessert: Körsbärskräm

Söndag 28 Oktober

Lunch: Plommonspäckad fläskkarré med sås, potatis och grönsaker.

Tillbehör: Äppelmos

Dessert: Citronfromage

 

 Vecka 44

Måndag 29 Oktober

Lunch: Biff Lindström med sås, potatis och bukettgrönsaker

Dessert: Äppelkräm

Tisdag 30 Oktober

Lunch: Panerad fisk med kall sås, kokt potatis och grönsaker

Dessert: Chokladpudding med grädde

Onsdag 31 Oktober

Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk och potatis

Dessert: Aprikoskräm

Torsdag 1 November

Lunch: Cowboysoppa: Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Himmelsk höstkaka

Fredag 2 November

Lunch: Pytt Bellman med stekt ägg. Tillbehör: Rödbetor

Dessert: Ägglikörmouse

Lördag 3 November

Lunch: Lax med dillhollandaisesås, kokt potatis och ärtor

Dessert: Bakelse

Söndag 4 November

Lunch: Stek med gräddsås, potatis och grönsaker. Tillbehör: Gelé

Dessert: Brylépudding med karamellsås

Text

Senast uppdaterad: 2018-10-18

Dela detta innehåll

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp


Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp

 

Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post

 

Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här