Till Perstorps startsida
Översätt / Translate
Talande webb

PERSTORP.SE

Välkommen på gratis föreläsning om självkänsla och självförtroende

Fyll i beskrivning av bilden

Onsdag den 12 december klockan 18:00 hälsas allmänheten välkommen till Ugglehallen där Andreas Jonsson föreläser på temat "Love yourself" där fokus ligger på den viktigaste pusselbiten i varje människas liv: Du själv. Föreläsningen är kostnadsfri.

Under höstterminen har Centralskolan 4-9 arbetat mycket med värdegrundsarbete och Andreas föreläsning(ar) är en del av detta arbete. Efter succéföreläsningen ”Vad händer när bollen inte är rund” som genomfördes i augusti återkommer Andreas Jonsson till Perstorp med föreläsningen ”Love yourself” som handlar om att bygga upp självkänsla och självförtroende. Om vad det är som gör oss till den vi är och vem det egentligen är som har rätt att bestämma vem vi är och hur vi ska vara. Fokus ligger på den viktigaste pusselbiten i ens liv – sig själv, och hur en ska göra för att tycka om sig själv och trivas i sitt eget sällskap.

Via samarbete mellan flera av kommunens förvaltningar erbjuds föreläsningen inte enbart vårdnadshavare till elever på Centralskolan utan även allmänheten välkomnas.

Föreläsningen, cirka 60-70 minuter lång, äger rum onsdag 12 december klockan 18:00 i Ugglehallen. Arenan har 300 sittplatser plus ett antal ståplatser.
Det är först till kvar som gäller. Så kom i tid.

- Om ni har barn i skolåldern så ta tillfället i akt att gå på denna föreläsning. Följ upp föreläsningen själv genom att prata med barnen om bemötande av medmänniskor och hur vi gemensamt skapar och tar ansvar för hur vi umgås, tipsar Centralskolan rektorer Lena Andersson och Andreas Mårtensson.

Läs mer om Andreas Jonsson på hans webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 2018-12-05

Dela detta innehåll

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp


Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp

 

Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post

 

Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här