Vecka 3
Måndag 18 Januari
Lunch: Köttbullar med gräddsås, potatis och grönsaker. Tillbehör: Lingon
Dessert: Björnbärskräm
Tisdag 19 Januari
Lunch: Stekt fläsk med löksås, potatis och grönsaker
Dessert: Aprikossoppa
Onsdag 20 Januari
Lunch: Stekt spättafilé med remouladsås, citron, potatis och grönsaker
Dessert: Citronfromage
Torsdag 21 Januari
Lunch: Kycklingsoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg
Dessert: Hallon och blåbärspaj med vaniljsås
Fredag 22 Januari
Lunch: Gulasch med potatis, bulgur och grönsaker
Dessert: Skogsbärskräm
Lördag 23 Januari
Lunch: Rimmad fläskbog med rotmos
Dessert: Marinerad fruktsallad med grädde
Söndag 24 Januari
Lunch: Skinkstek med grönpepparsås, potatis och grönsaker
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Vecka 4
Måndag 25 Januari
Lunch: Wienerkorv med potatismos och grönsaker
Dessert: Hallonkräm
Tisdag 26 Januari
Lunch: Kokt sej rygg med senapssås, potatis och brytbönor
Dessert: Chokladmousse med grädde
Onsdag 27 Januari
Lunch: Köttfärslimpa med sås, potatis, grönsaker och pressgurka
Dessert: Nyponsoppa med skorpa
Torsdag 28 Januari
Lunch: Tomatsoppa med basilikakräm. Tillbehör: Bröd och pålägg
Dessert: Päronkaka med grädde
Fredag 29 Januari
Lunch: Marockansk gryta med potatis, bulgur och grönsaker
Dessert: Äppelkompott
Lördag 30 Januari
Lunch: Stekt strömming med potatismos och grönsaker. Tillbehör: Lingon
Dessert: Persikor med grädde
Söndag 31 Januari
Lunch: Skånsk kalops med morötter och potatis. Tillbehör: Rödbetor
Dessert: Mangopassions mousse
Vecka 5
Måndag 1 Februari
Lunch: Korv Stroganoff med potatis, ris och grönsaker
Dessert: Drottningkräm
Tisdag 2 Februari
Lunch: Sprödbakad fisk med stuvad spenat och potatis
Dessert: Jordgubbskompott
Onsdag 3 Februari
Lunch: Stekt rimmat sidfläsk med stuvad vitkål och potatis
Dessert: Fruktcocktail med grädde
Torsdag 4 Februari
Lunch: Hedvigsoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås
Fredag 5 Februari
Lunch: Kyckling i currysås med potatis,ris och grönsaker
Dessert: Pannacotta med bärsås
Lördag 6 Februari
Lunch: Pytt Bellman med stekt ägg. Tillbehör: Rödbetor
Dessert: Nyponsoppa med skorpa
Söndag 7 Februari
Lunch: Dillkött med potatis och bukettgrönsaker
Dessert: Mint päron med grädde
Text
PERSTORP.SE
PERSTORPS KOMMUN
Kontakta kommunen
Perstorps Kommun
284 85 Perstorp
Telefon: 0435-390 00
Öppettider Kundtjänst
Måndag-torsdag: 10:00-12:00, 13:30-15:30
Fredagar: 10:00-12:00, 13:30-15:00