Perstorps kommun, länk till startsidan

Familjen Helsingborg satsar på ytterligare samarbete med studenter

Den 3 oktober lanserar Familjen Helsingborg en webbsida kallad Uppdragsbanken. Uppdragsbanken är en förmedlingstjänst med förslag på uppsatsämnen och examensarbeten från kommunal verksamhet till universitets- och högskolestudenter.

Genom samverkan med universitets- och högskolevärlden ska de elva nordvästskånska kommunerna inom Familjen Helsingborg ta del av nya forskningsperspektiv och få in nya sätt att se på verksamheterna. Uppdragsbanken är även ett sätt för kommunerna att visa vilka verksamheter och arbetsuppgifter som finns inom kommunal verksamhet.

Intresset för att ta hjälp av en student har varit stort bland de olika förvaltningarna i kommunerna inom Familjen Helsingborg och det finns ett stort antal uppdrag för studenter att välja mellan. Flera studenter har redan hittat in på sidan som smyglanserades för några veckor sedan och tagit kontakt med ansvarig tjänsteman för de olika förslagen.

- Vår förhoppning är såklart, förutom att få in nya teoretiska perspektiv på verksamheten, att fler studenter ska få upp ögonen för kommunen som en intressant arbetsgivare. Här får vi också ytterligare en möjlighet att visa den bredd av spännande uppdrag och verksamheter som finns inom kommunal verksamhet, säger Jörgen Fransson, HR-direktör i Helsingborgs stad.

Här kan du läsa mer om satsningen och hitta de aktuella uppdragen. www.uppdragsbanken.nulänk till annan webbplats

Bakom idén till uppdragsbanken står Familjen Helsingborgs traineeprogram. Besök oss på www.traineeprogrammet.selänk till annan webbplats

Vill du veta mer? Kontakta Sofie Johansson, trainee, Familjen Helsingborg, telefon 0709- 47 50 83 eller via mejl sofie.johansson(a)svalov.se


Informationsägare: Stefan Didrik
Senast uppdaterad: 2013-10-03

Kontakt

Postadress:
Perstorps Kommun, 28485 Perstorp

Besöksadress:
Torget 1, 28431 Perstorp

Telefonväxel: 0435-390 00
Fax: 0435-355 51

E-post: kommunhuset@perstorp.se

Öppettider

måndag-torsdag 08.00-16.30 fredag 08.00-15.00 lunchstängt 12.00-13.00

Avvikande öppettideröppnas i nytt fönster

Felanmälan efter arbetstid

Telefon: 0435-393 05

Du kommer då till Securitas som tar upp anmälan och vidarebefordrar den till kommunens jourpersonal.